Kész borba utólag rakott méz, cukor, nem babrál bele az alkoholfokába?
Figyelt kérdés
házi borról van szó, ki szoktam venni 1-1 litert, és rakok bele 1-2 kávéskanál mézet, (néha cukrot) fahéjat és mazsolát. így szokott állni fél-egy napot, fogyasztás előtt, így utólag belerakva nem kavar be az alkoholfokába, nem kezd újraforrni a belekerült cukortartalom miatt?2015. jan. 14. 14:22
1/2 anonim válasza:
Megeshet hogy beindul, de azt észreveszed, zavaros lesz, meg pezseg.
2/2 anonim válasza:
Fél nap alatt nem indul be az erjedés a pincehideg borban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!