Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lányok: mit szoktatok főzni? F/24

Lányok: mit szoktatok főzni? F/24

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni főzni, egyedül fogok élni egy albérletben és ha fel viszek egy csajt és tudjak neki főzni, meg magamnak is. :)
2015. jan. 6. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy mindent főzök :D levesek, tészták, pörköltek, rakottak, főzelékek...stb :D De amit gyakran készítek az a bolognai, rakott zöldbab, tojásleves, tarhonyás hús, natúr sült csirkemell :D

22/L

2015. jan. 6. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
bármilyen kaját :D
2015. jan. 6. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Általában nagyon sokfélét főzök, ügyelve arra, hogy egészséges, friss és változatos legyen. A magyaros ételeket kerülöm, ez alól kivétel az évi 1-2 alkalommal előforduló krumplifőzelék, brassói és gombapaprikás :).

Példának kedvéért ma gombás-krumplis curry volt borsóval, tegnap ricottás-spenótos cannelloni parmezános tejszínmártásban, előtte fokhagymás-rókagombás tészta, előtte krémes zöldségleves gnocchival, padlizsán rozmaringos-fehérboros mártásban citromos törtkrumplival, balzsamecetes rukkolasaláta paradicsommal, krémsajttal töltött sült avokádó és füge... kb. ennyi egy hétre visszamenőleg.

2015. jan. 6. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Én általában pirított/grillezett csirkemellet, vagy pirított gombát eszem párolt zöldséggel és savanyúsággal.

Szoktam brassóit, lasagne-t, bolognai/milánói spagettit, paradicsomos káposztát, töltött paprikát, paradicsomos húsgolyókat spagettivel, gombapörköltet, csőben sült zöldségeket, brokkolis-sajtos csirkemellet...

2015. jan. 7. 07:17
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Bármit, amit a férjem vagy én megkívánunk. :) 23 éves vagyok :)
2015. jan. 7. 07:27
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél egy szakácskönyvet és kezdjél el főzni előszőr egyszerűbb ételeket, hamar bele lehet jönni, neten is van sok recept kezdőknek, sok sikert!
2015. jan. 7. 08:20
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Káposztán kívül bármit. Nem bírom a szagát se.

Kezdésnek próbálkozz a zacskós alapokkal (bolognai, milánói, carbonara, sült húsok) ezek nem bonyolultak, ha követed az utasításokat, akkor gyakorlatilag lehetetlen elrontani (bár nem árt, ha mondjuk tésztát tudsz főzni). Ha ezek már mennek, akkor próbáld elkészíteni a porok nélkül, fűszerekkel, friss hozzávalókkal.

Neten is nagyon sok receptet találsz, pl nosalty, mindmegette, az egészen könnyű receptektől a bonyolultig minden van.

2015. jan. 7. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Páromnak mindenfélét, amit szeretne, magamnak csirkemell es salata legtöbbször:)
2015. jan. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!