Ott állok mellette, és párszor megkeverem. amikor újrafelforr és feljön a tészta, akkor is kevergetem, és ha ki akarna futni, lejjebb veszem a gázt.utána már csak csendesebben főzöm pár percig, vagyis amig szükséges.
A puding soha nem szokott kifutni, mert a csendesen fővő tejbe öntöm a kikevert port és habverővel folyamatosan keverem. azonnal sűrűsödni kezd, nem is tudna kifutni.
2014. márc. 19. 17:03
3/7 anonim válasza:
Tésztafőzésnél, amikor már lobog a víz, lejjebb veszem a lángot, és akkor nem fut ki a víz. A puding főzésnél meg nem is értem, hogy tud kifutni?! A tejet amúgy sem szabad magas lángon forralni, mert hamar lekap. Miután hozzáöntöd a forró tejhez a kikevert pudingport, folyamatosan kevergetni kell és hamar besűrűsödik.
2014. márc. 19. 17:17
4/7 anonim válasza:
Életemben nem futott még ki egyik sem, el se tudom képzelni, hogy tudnak. A tésztát nagy lábasban kell főzni, így nem kell színig önteni vízzel. A pudinghoz meg a tejet eleve kavarva kell forralni, hogy ne égjen le, az ember látja, ha kezd forrni, és leveszi alatta a gázt, nem tud kifutni. Hozzáöntöd a pudingot, vagy esetleg a házilag készített lisztes keveréket, és néhány pillanat alatt összekapja pudinggá, ez a sűrű massza meg már nem tud futni sehova.
2014. márc. 19. 18:58
5/7 anonim válasza:
Fiú vagyok és tudtam volna a választ, de nem mondom el, mert csak a lányoknak szól a kérdés :/
2014. márc. 21. 15:57
6/7 A kérdező kommentje:
#5 ha fiú léttedre tudod, természetesen te is válaszolhatsz rá. :)
2014. márc. 21. 16:25
7/7 mustafa33 válasza:
Már a második válaszoló megírta rendesen.
A pudingot, krémet pedig a legjobb krémfőző edényben főzni. Az olyan mint a fütyülős tejesfazek (amiből nem fut ki a fövő tej). Duplafenekű, víz kell bele és a belső feneke félgömb alakú, hogy könyebb legyen kevergetni benne a krémet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!