Szoktatok csak úgy ok nélkül tortát sütni?
Vasárnapi desszertnek gondoltam. Nálunk nincs minden vasárnap desszert, átlag 2 havonta készül sütemény vasárnapra. Akkor is inkább száraz nem krémes sütiket szoktam. Például browni, muffin ilyesmik.
Az ebéd mindig kétfogásos igazi vasárnapi. Most húslevest és sztroganoffot gondoltam. Viszont jött az ötlet, hogy sütök egy csokitortát desszertnek.
Nálunk torta csak szülinapra készül. Ti megsütnétek csak úgy? Vagy inkább készüljön másik sütemény?
Oké! Köszönöm!
Akkor nem parázok ezen, hogy szokás/nem szokás megsütöm és kész. Férjem nagy sütis, biztos örülni fog.
Tortát akarok sütni nem süteményt. Tudom, hogy úgy is pont olyan finom lenne.
A kérdésem arra irányult, hogy csak úgy szülinap vagy egyéb alkalom nélkül szoktatok egy hagyományos kerek tortát sütni.
Megkaptam a választ, megnyugodtam, hogy megint csak én variálom túl a dolgokat.
Egy négyszögletes süti miatt nem tettem volna fel a kérdést, mert én most a tényleg a torta formája miatt bizonytalanodtam el, hogy csak úgy nem gáz e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!