Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok csak úgy ok nélkül...

Szoktatok csak úgy ok nélkül tortát sütni?

Figyelt kérdés

Vasárnapi desszertnek gondoltam. Nálunk nincs minden vasárnap desszert, átlag 2 havonta készül sütemény vasárnapra. Akkor is inkább száraz nem krémes sütiket szoktam. Például browni, muffin ilyesmik.

Az ebéd mindig kétfogásos igazi vasárnapi. Most húslevest és sztroganoffot gondoltam. Viszont jött az ötlet, hogy sütök egy csokitortát desszertnek.

Nálunk torta csak szülinapra készül. Ti megsütnétek csak úgy? Vagy inkább készüljön másik sütemény?

2014. márc. 6. 15:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam, de akkor nem a kerek tortaformában, hanem tepsiben sütöm, pénteken megcsinálom és szombat vasárnap megesszük.
2014. márc. 6. 16:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze ,simán szoktam sütni tortát hétvégén.
2014. márc. 6. 16:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul most nőnap lesz, miért ne süthetnél annak alkalmából egy tortát, persze alkalom nélkül is lehet tortát enni, csak úgy. :-)
2014. márc. 6. 16:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Eleg sűrűn előfordul. Ha a formája zavar, susd ladaban.
2014. márc. 6. 16:17
 5/15 A kérdező kommentje:

Oké! Köszönöm!

Akkor nem parázok ezen, hogy szokás/nem szokás megsütöm és kész. Férjem nagy sütis, biztos örülni fog.

2014. márc. 6. 16:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Maga a tudat zavart, hogy torta csak úgy:) De igazatok van hülyeség. Rendesen tortaformában sütöm, ha már csinálom csinálom rendesen:D
2014. márc. 6. 16:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég sűrűn szoktam tortát, vagy valamilyen krémes sütit sütni. Néha még hétköznap is.
2014. márc. 6. 16:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Rendes lesz az tepsiben sütve is, akkor is torta, hiszen lehet kockára is vágni. :-)
2014. márc. 6. 16:29
 9/15 A kérdező kommentje:

Tortát akarok sütni nem süteményt. Tudom, hogy úgy is pont olyan finom lenne.

A kérdésem arra irányult, hogy csak úgy szülinap vagy egyéb alkalom nélkül szoktatok egy hagyományos kerek tortát sütni.

Megkaptam a választ, megnyugodtam, hogy megint csak én variálom túl a dolgokat.

Egy négyszögletes süti miatt nem tettem volna fel a kérdést, mert én most a tényleg a torta formája miatt bizonytalanodtam el, hogy csak úgy nem gáz e.

2014. márc. 6. 16:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2014. márc. 6. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!