Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok csak úgy ok nélkül...

Szoktatok csak úgy ok nélkül tortát sütni?

Figyelt kérdés

Vasárnapi desszertnek gondoltam. Nálunk nincs minden vasárnap desszert, átlag 2 havonta készül sütemény vasárnapra. Akkor is inkább száraz nem krémes sütiket szoktam. Például browni, muffin ilyesmik.

Az ebéd mindig kétfogásos igazi vasárnapi. Most húslevest és sztroganoffot gondoltam. Viszont jött az ötlet, hogy sütök egy csokitortát desszertnek.

Nálunk torta csak szülinapra készül. Ti megsütnétek csak úgy? Vagy inkább készüljön másik sütemény?

2014. márc. 6. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Testvérem cukrásznak készül, gyakorolnia kell :D.
2014. márc. 6. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Szoktam, de általában hétvégére.
2014. márc. 6. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Én szinte csak tortát sütök, mert itt Németországban a sütemény, mint kocka vagy téglalap vagy karika alakú létforma kb. ismeretlen, és már valahogy átszoktam erre. Meg egyszerűen jobban is néz ki egy kis torta, mint egy tepsi süti. Könnyebb, és ízlésesebben lehet bevonni, díszíteni. Nem utolsósorban a tortaforma használata is praktikusabb, mint a tepsié a kapocs miatt.
2014. márc. 6. 19:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is mindig tortafomában sütök, rendes, tisztességes tortát, minden hétvégén (kivéve, amikor fogyózunk:). Én nem szeretem a kocka formájú sütit, nem tudom, miért.:)
2014. márc. 7. 12:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Csináltam egy kisebb rigójancsi tortát. Nagy sikere volt:)
2014. márc. 10. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!