A lányok szeretik ha egy fiú tud főzni?
Én is tudok főzni, de szeretem, ha a férfi is, mert akkor nem kell kiszolgálnom mint egy kisgyereket, és tud nekem segíteni a sütésben-főzésben.
De kérdező, kérlek ne használd ezt a csúnya kifejezést, mert egyrészt nem illik, másrészt pedig akkor szokták használni, ha a mesterségesen létrehozott társadalmi sztereotípiákból valaki kilép. Szóval megalázó is és értelme sincs. Köszönöm.
Magamból kiindulva egyáltalán nem... :)
Sőt, mivel én is imádok a konyhában ténykedni, szeretem, ha a pasim szintén jön velem.. Egyáltalán nem ciki, inkább aranyos :)
Bu..zis a francokat!
Nem sok jobb dolog van annál, minthogy mikor hazaérek 6-kor az irodából, addigra a férjem (1 órával korábban ér haza) egy finom2-3 fogásos vacsival vár néha, mellé bor... áh, tiszta kényeztetés :)
Én szeretem, hogy a pasim tud és szeret is főzni mivel én utálok, úgyhogy kiegészítjük egymást :D
Nincs is annál aranyosabb, édesebb mint amikor egy pasi szív alakú pizzát készít szerelmének, egyáltalán nem gáz, sőt! Garantálom, minden csaj odáig lesz egy ilyen gesztustól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!