1/11 anonim válasza:
ezzel szerintem nincs semmi baj. amúgy általában azért, mert az ilyen srácok képesek többet "cicomászkodni" mint a lányok. bár szerintem jó buli együtt öltözködni, fésülködni stb :)
2/11 anonim válasza:
Ez nem igaz ,sztem. Igenis adjon magára!
3/11 A kérdező kommentje:
akkor érdemes metroszexuálisnak lenni?:)
2014. máj. 11. 14:34
4/11 anonim válasza:
Az, hogy egy férfi/pasi ad magára, egyáltalán nem baj, sőt, szerintem ez alapnak kellene lennie, ami nem feltételnül jelen drága ruhákat, márkás parfümöket, stb. Az igényesség és ápoltság egy alap elvárás részemről.
5/11 anonim válasza:
én kimondottan szeretem, ha egy srác ad magára, bár ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy majmot kell magából csinálnia
6/11 A kérdező kommentje:
Tegnap még csajoztatok ,most meg jó ha ápolt vagyok?
2014. máj. 11. 14:39
7/11 anonim válasza:
Az, hogy egy ferfi ad magara, az kizarja azt, hogy metroszexualis legyen.... metro--szexualis, vagy ket nem kozotti... ha valaki ket nem kozott van, akkor biztos nem igenyes ferfi, mert az ferfi:D
szoval a ferfi legyen ferfi, es ez nem azt jelenti, hogy sokat tetveszkedik, hanem azt, hogy annyit tetveszkedik, amitol igenyesen es ferfiasan nez ki
8/11 anonim válasza:
A "metroszexuális " még magával sem áll szóba:) De szerintem a pedikűr, manikűr simán belefér,a rózsaszín ing is,de azért ugye nem alszol rózsaszín szíves pizsiben?
9/11 A kérdező kommentje:
Rózsaszín a kedvenc színem:P
2014. máj. 11. 14:44
10/11 anonim válasza:
érdekesebb lenne ha saját képet raknál ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!