Emlékszik valaki erre a retro édességre?
Figyelt kérdés
Barna dobozban voltak barna golyók,nem tömény csoki golyók,de kívülről csokis volt,belül meg valami puha nem tudom mi. A doboz hosszúkás volt és különleges zárókája volt (nem tudom a nevét). Az édesség nevére lennék kíváncsi,ha valaki ráismert és lenne tippje.2014. dec. 26. 06:23
21/32 anonim válasza:
Most bukkantam rá, ebben van a kislányfejes drazsé, imádtam gyerekkoromban :) Annak zselés volt a közepe.
22/32 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam :(
2014. dec. 31. 00:32
23/32 anonim válasza:
DERÜLJÖN MÁR KI, hogy mi a bánatos talicskára gondolt a kérdező, mert szerintem lassan már kíváncsibb vagyok rá, mint ő :D
25/32 anonim válasza:
Nekem olyan emlékeim vannak a puffasztott golyókkal kapcsolatban, hogy a dobozából autókat lehett csinálni, ha jól emlékszem volt trabant meg tűzoltóautó is, de még sok fajta. És mintha abban is valami ilyesmi édesség lett volna.
26/32 anonim válasza:
Bocsi én írtam h 99% tudom de ugy tűnik mégse csak h vmi puffasztott kukorica szerű van benne, a méret stimmel és a mai napig lehet kapni piros csomagolásban eddig a pennyben és a Müllerben láttam de a nevét senki nem tudja de azért remelem segitettem
27/32 A kérdező kommentje:
Azért köszi :)
Találtam egy hasonló dobozt,de amit én keresek annak a teteje nem ilyen volt és a doboz taralma sem a képen látható,meg a márka sem ez volt.
2015. jan. 2. 00:14
28/32 anonim válasza:
De mennyire retro, hanyas években volt ez? Kit kérdezzek az anyámat vagy a nagyanyámat? :)
29/32 A kérdező kommentje:
Kb 25 éve :)
2015. jan. 2. 14:15
30/32 anonim válasza:
Maltesers ( asszem igy írják) de ha ez se az akkor nem tom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!