Emlékszik valaki erre a retro édességre?
Figyelt kérdés
Barna dobozban voltak barna golyók,nem tömény csoki golyók,de kívülről csokis volt,belül meg valami puha nem tudom mi. A doboz hosszúkás volt és különleges zárókája volt (nem tudom a nevét). Az édesség nevére lennék kíváncsi,ha valaki ráismert és lenne tippje.2014. dec. 26. 06:23
1/32 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,hogy a doboz azt hiszem 6 szög alakú is volt nem csak hosszúkás.
2014. dec. 26. 06:25
2/32 anonim válasza:
Amit leírtál, az hajaz a Négercsókra. Többféle ízesítése volt, így a benne lévő krém is fehér, sárga, rózsaszín.De lehet nem az, mert ez átlátszó nylon dobozban volt.
3/32 anonim válasza:
Hanyas években lehetett, 70-es, 60-as? Én mindig rengeteg édességet ettem, de ilyenre nem emlékszem. Milyen íze lehetett a belsejének?
6/32 anonim válasza:
nekem a kislányfejes drazsé ugrott be, az vol kerek dobozban, és hasonlók voltak más csomagolásban is.
A négercsók sosem volt ilyen dobozban, a geszti eszti meg pláne nem...
7/32 anonim válasza:
Mekkora doboz, mekkora golyók? Mert ennyi alapján mazsolás drazsé és négercsók is lehetne. Milyen színű töltelék?
8/32 anonim válasza:
Nem valami barna/fekete golyók és belül valami zselés töltelék, mint a zselés szaloncukorban? az fini, a lidl-ben/aldiban még most is árulják, csak sajna nem tudom a nevét...:/
10/32 anonim válasza:
A francia drazsé az nem sokszínű volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!