Emlékszik valaki a retro EPERHABRA?
emlékszem :)
Mi is imádtuk tesómmal, a citromos nem volt valami jó, a meggyes még tűrhető :)
a Danon az hoghurthab volt, de volt habosított krémtúró,
10 dekás magasabb dobozban, epres, málnás,...stb.a régi "Fejértej", majd a Parmalat is gyártotta.az alul lekvár, fölül hab,"Gervais" a Veszprémtej francia licence volt.
Mindegyik sztártermék volt a maga idejében, kár, hogy az új, és mindig újabb tulajdonosok levették a tejtermékpalettáról.
sajnos már a harmincasok is csak nosztalgiáznak róluk, pedig a habosított krémtúró ráadásul saját fejlesztés volt...megszüntették!
kár érte, értünk....:((
egy "öreg tejes"
Pont eperhab receptet keresgélek;erre megtalàltam ezt a kis Klubbot(: Imàdtam én is és sajnos senki nem emlékszik az én ismerőseim közül se (: Pedig az valami ISTENI volt (: később a Danon ùjra pròbàlkozott;de közel se lett olyan mint amilyen volt :( én is azòta keresem-kutatom..hàt ha vissza érezhetném az ìzt ùjra ..(:
Még amivel ìgy vagyok;a chio-nak volt a pici konzerves mogyoròja..és az a zsenge ìz..hümmm..azòta se pòtolja semelyik se .. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!