Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Emlékszik valaki erre a retro...

Emlékszik valaki erre a retro édességre?

Figyelt kérdés
Barna dobozban voltak barna golyók,nem tömény csoki golyók,de kívülről csokis volt,belül meg valami puha nem tudom mi. A doboz hosszúkás volt és különleges zárókája volt (nem tudom a nevét). Az édesség nevére lennék kíváncsi,ha valaki ráismert és lenne tippje.

2014. dec. 26. 06:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
de, az sokszínű pici és csoki van benne
2014. dec. 26. 12:11
 12/32 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon ismerős, de ha megölnek sem jut eszembe a neve, mert tudom hogy kisgyerekkoromba lehetett kapni, de egy idő után leszoktam róla, és azóta már nincsenek ilyenek persze. Én akkor sem mindig tudtam a nevét. Pedig fél éve voltunk a barátnőmmel ilyen retro buliban ahol rengeteg retro cucc volt kitéve eladásra is akár, és nézegettem is, meg ott is találkoztam ezzel, így a szemem előtt van a képe de nem ugrik be a neve.
2014. dec. 26. 12:19
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
hát, amit leírtál az a négercsók, de annyira szerintem nem tipikus retro édesség, most is lehet kapni mindenhol.
2014. dec. 26. 12:32
 14/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Nem a néger csókra gondoltam,annak nem is barna a csomagolása.

És nem a francia drazséra gondoltam.

Kicsivel nagyobb golyók voltak mint a francia drazsé,a belseje pedig hasonlított a gabonapelyhekhez.

2014. dec. 26. 13:08
 15/32 anonim ***** válasza:
45%

Négercsók, de ördögszemnek is hívták egy változatát. Kívül kb minyon

nagyságú csokis desszert, belül fehér, vanília, talán citrom is- majd később ízesített változatban málnás is megjelent-.Barna vékony mű. dobozban volt, kb , mint egy tojástartó kiképezve, ezen átlátszó fedél. 6 darabos volt, ha jól emlékszem. (régen volt )

Valóban, manapság is lehet kapni hasonlót, persze, aki nosztalgiázik, nyilván nem ugyanazt az ízt érzi. (én sem )

2014. dec. 26. 13:16
 16/32 anonim ***** válasza:
37%
Bocs, csak írtam, de az utolsó kommentedet nem olvastam, elnézést .
2014. dec. 26. 13:18
 17/32 anonim ***** válasza:
67%
énn 99% -osan sejtem h mire gondoltál de a nevét nem tudom, most kérdeztem ismerősömtől akivel a multkor ezt ettünk.... amint válaszol írom
2014. dec. 26. 21:34
 18/32 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszi meg mindenkinek köszi aki válaszolt :)
2014. dec. 26. 23:42
 19/32 anonim ***** válasza:
na tudod már a nevét? Mert én is kíváncsi vagyok rá. Nekem is rémlik valami de nem tudom. :(
2014. dec. 29. 11:21
 20/32 anonim ***** válasza:
43%
Először én is a négercsókot írtam, ahogy sokan mások is. jól le lettem pontozva, sőt még a bocsánatkérésem is, amikor rájöttem, hogy a kérdező másra gondol.Fasza emberkék járnak erre pontozgatni. Boldog új évet nekik ...
2014. dec. 29. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!