Nektek mennyi költség megy el egy hónapban ételre? Ha magatoknak főztök? Szeretnék spórolni, azért kérdezem.
ha leírom, hogy mennyit költök akkor hogy spórolsz? :)
inkább tanácsot kérjél szerintem :)
én változó, olyan 60-70E-t költök egy hónapban bevásárlásra, ebben minden benne van.
minden nap főzök, hétköznap gyorsan elkészíthetőket, pl. tészták, főzelékek, levesek, hétvégén meg pepecselősebb húsos étel van plusz olyan leves ami több óra, pl. gulyás, bab, húsleves.
kenyér, felvágott mindig van itthon ha mégis elúszom munka után és nem sikerül főzni, ha meg nem esszük meg, lefagyasztom a kenyeret is, kiolvasztva pirítósnak tökéletes :)
egyenlőre magamra főzök ebédet, a férjem a munkahelyén eszik. egy főétel átlagosan 300 ft, tehát beleszámolva hogy hétvégén ő is eszik két adaggal, max heti 3000 ft.
a hideg kaja fejenként 200 ft/étkezés (ebben van joghurt, tejeskávé, sajt, felvágott, kenyér vagy kifli). mi reggelire és vacsorára is hideget eszünk. Ez egy nap 800 Ft, egy héten 5500 Ft. tehát heti 8500 Ft, ami max havi 35 000 Ft
Én nem értem ezeket az összegeket.
Nekem simán elmegy havi 60 ezer csak kajára egyedül.
Hogy a p|csába lehet napi 500ból enni és tisztálkodni is???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!