Kismamák, anyukák, ti magatoknak oldjátok meg a szépítkezést? Szerintetek is nagyon drága egy szépségszalon szolgáltatásai? (pro, kontra jöhet)
A hajamat fodrász vágja olyan 4-5 havonta vagy ha valami olyan alkalom van, akkor beszáríttatom.
Ezen kívül mindent magamnak csinálok:manikűr+körömfestés, pedikűr, szemöldökszedés, arcápolás, smink, szőrtelenítés. Ha nagyon akarnám ki tudnám fizetni ezeket, de se időm, se kedvem mindig valakihez igazodni és valahova menni ezekért.
Festés,vágást fodrász csinálja 3 havonta.Minden mást én.
Szerencsére nem problémás a bőröm,így kezelésre sincs szükség,a körmöm is magam látom el,festem,vágom reszelem.
Viszont nekem volt egy csúnya körömbenövésem,ugyhogy ezzel nem szórakozom.Szakemberhez járok vele,magánhoz.
10 ezerért csinálta meg,de muszáj volt.
3-mas,milyen szakemberhez?
Köszi az eddigieket?
szerintem baromi drága a kozmetika, a manikűrből az egyszerűbb dolgokat otthon is megtudom oldani, műköröm meg ilyenek úgyis csak zavarnának. Egyébként is minden nap tiszta kosz lesz a kezem a kertben, a gatyámat is manikűrre költhetném. A borotválkozást házilag oldom meg, néha a párom szekál hogy az arcomat szőrteleníteni kéne lézeresen, de az is egy vagyon, voltam kozmetikába gyantáztatni, elkértek érte 5000 Ft-ot és másnap mintha ott sem jártam volna. Én tehát nem járok ilyen helyekre, sajnos úgyis leamortizálom magam egy nap alatt :)
szerintem te se költs ilyesmire, nem csóróság kérdése, én sem vagyok csóró, csak egyszerűen mindig van jobb helye a pénznek. Egyedül a fodrász, amit nyilván nem magamnak oldok meg.
Ha kell pedikűrös, tudok ajánlani olyat,aki házhoz megy, 2000ért, Budapesten :)
Ami irreálisan drága,azt nem veszem igénybe, fodrászhoz pedig elvből nem megyek, mindig elrontották a hajam, én meg maga a tökély ön-fodrászom vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!