Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jelent az hogy "kisétkű",...

Mi jelent az hogy "kisétkű", "nagyétkű"?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt hogy "kisétkű vagyok, mit egyek, adjantok tanácsot". Kinek mt jelent ez, nem értem.
2014. okt. 19. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy 60kilos,irodai munkat vegzö nö nem eszik olyan sokat-tehat kisetkü.Egy 95kilos,fizikai munkat vegzö ferfi sokat eszik-tehat nagyetkü.
2014. okt. 19. 23:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen, de én azt nem értem, hogy milyen mennyiséget jelent a kisétkű? Nekem nagyon sok 50 kilós ismerősöm van, és félelmetes mit megesznek.
2014. okt. 19. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Nem a földlakó által elfogyasztott mennyiségű étel, vagy súly határozza meg hogy melyik emberi lény kis étkű a vagy nagy étkű, hanem hogy ha az adott illetőnek gravitron természetű a gyomor idegcsatolása és keresztmetszetű az agyi neuron parcellája! De ez az sem kizáró ok, ha a mozgása, a tömegvonzás, értékeit lentebb csatoljuk a kivont elixirek tan meséiből amiket a régi hangmegosztó molekuláris plazma tömeg anyág ketté választjuk, de a lényeg az hogy minden nagy evő = egy nem kis étkűvel. remélem segítettem!:)
2014. okt. 19. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

A saját termetéhez képest sokat eszik vagy keveset eszik.

Én pl. sosem szoktam éhes lenni, és kis adagokat eszem.

az azt jelenti, hogy egy éttermi adagból, ha hazaviszem, háromszor lakom jól.

Azt pedig el sem tudom képzelni, hogy többféle fogást megegyek egymás után.

Másnak meg egy grillcsirke az előétel.

2014. okt. 20. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan furcsa utolsó ,bár tudom ,vannak ilyenek .Akkor te sosem eszel pl az ízek kedvéért ,a gasztronómiai élményért ? Eszel ,mert guszta és megkívánod ,de nem vagy különösebben éhes ?
2014. okt. 20. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Csak azért eszem. Mint írtam, nem szoktam éhes lenni.:)
2014. okt. 20. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
38%
Én meg csak azért eszem, mert muszáj, nem érdekelnek az ízek...
2014. okt. 20. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!