Ti és a családotok mi szerint táplálkoztok? Mennyire kap hangsúlyt nálatok az egészséges étkezés?
Figyelt kérdés
Mi az, amiről nem mondanátok le, és mi az, amit már Ti sem esztek meg? Légyszi írjatok minél többen, mindenkit felpontozok. ;)2014. okt. 17. 14:15
11/13 anonim válasza:
Off, én csak élvezettel olvastam a válaszokat, de nem értem miért kell ezeket ennyire lepontozni? :O
12/13 anonim válasza:
9-es vagyok.
Minek és ki pontozz le?? Talán aki paleós vagy más mániás??? Ez csak egy kérdés, és normálisan válaszoltam rá, az igazat, akinek nem tetszik az minek pontozz le?-Mert máshogy élek/élünk, mint ő?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki pontozza le a válaszokat, én mindenkinek zöld kezet adtam. De ezt magam sem tudom mire vélni, miért jó ez valakinek...
2014. okt. 18. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!