Milyen káros/egészséges a NUTELLA?
űgy értem mi történik ha nagyon sokat eszem belőle?
Kedvencem minden közül. milyen hatással van a szervezetre?
leálljak vele?
Túl sok cukrot és zsírt biztosan beviszel vele, ha sokat eszel belőle. Ne tedd.
Én ma mogyorós-diós-mazsolás nyersbonbont ettem, lehetett volna benne kakaó is. Én inkább ilyenekkel nassolok. Picivel is elvagyok :)
A Nutellával az a baj, mint a finomabb csokikkal. Megeszed az egészet hamar, s máris távol vagy a kiegyensúlyozott táplálkozástól. A koncentrált cukor igazából sose jó.
ha a ferrerosra gondolsz, annak az összetételében a cukron kívül nincs semmi "rossz", szóval nem egészségtelen különösebben. max hízlal
14/L
9/9. MI bajod lett a Nutellától, hogy kórházba kellett menjél?
Engem az érdekelne, hogy mitől ilyen ellenállhatatlanul finom? Mit tesznek bele, amitől totál más íze van, mint pl az Aldis vagy akármelyik másmilyen mogyorókrémnek, amiknek detto ugyanaz az összetétele? Megnéztem, összehasonlítottam, és ugyanaz mindegyik: cukor, pálmazsír, 13 % mogyoró, kakaópor, sovány tejpor, tejsavópor, szójalecitin, vanilin. Nyilvén van benne vmi más, hogy ilyen íze lesz, és azt nem írják rá, mert nem is muszáj minden összetevőt ráírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!