Ti mennyit bírtok enni?
Többnyire teljesen normálisan megállok, ha jóllaktam, de pl. a paradicsomos káposzta speciális téma... Aszalt datolyából is nyomtam már be fél kilót, de az sem térfogatban, sem kalóriában nem olyan sok (ilyenkor ez az aktuális étkezésem zöme), szénhidrátban annál inkább...
Paradicsomos káposztánál az a gond, hogy másfél kiló már túl nagy térfogatot jelent. Annyit már ettem pár órán belül eme étekből. Finom volt, de jóllakni nem tudok zöldségekkel, hiába, kellett mellé más is.
Hallottam már bámulatos kalóriabevitelről szolid leánykák esetében, na én erre nem vagyok képes. A legkeményebb fogyni vágyás és az ereszdelahajam között ezerpárszáz kalóriánál több nem tud elhelyezkedni, ha mégis, akkor másnap kompenzálok.
Egyetlen étkezésre viszont simán be tudok vinni ezerpárszáz kalóriát, ráadásul fogyási időszakban, amikor csak annyit eszem, hogy épp jóllakjak. Talán ezért nem tartom értelmes gondolatnak azt, hogy naponta sokszor kellene enni...
- egy családi pizza (55cm) simán - bolognais verzió
- milánóiból egy kiló/nap
- egy tepsi diós süti (inkább krémes, mint tésztás)
De általában keveset eszek, ezek extrém dolgok, mikor
- nagyon éhes vagyok
- nagyon rosszkedvű vagyok
- megkívánom
Finom friss kenyér, felvágottal, paprikával, igazi vajjal - 1 kilós kenyeret meg tudok néha így enni, mert nagyon finom, és nem igazán telítt el.
Réntott husi (leginkább magában, kis savanyúval esetleg) - még desszertnek is simán enném, még nem volt olyan mennyiség, amit ne pusztítottam volna el, hiába próbálkozik a nagyim :)
3bit, vagy a nagyáblás milka kekszes csoki - szintén nincs az a mennyiség ami ne fogyna el.
Egyébként 22 éves, 55 kilós lány vagyok (és 172 magas, szóval nem kövér) - nem gyakran eszek ilyen nagyokat, de ha egyszer igen, akkor akár kétszer annyit is mint apu (aki komoly fizikai munkát végez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!