Nagyon régen, még gyerekkoromban létezett olyan, hogy sütőtökital. Csak magában, nem répával stb. Rücskös üvegben volt. Létezik még ilyen? Ha igen hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 21:56
1/9 anonim válasza:
Hát szerintem már nem. De miért nem csinálod meg te magadnak? Kevés szénsavmentes ásványvíz, felpucolt, kimagozott feldarabolt jó érett sütőtök, minimális cukor bele a turmixba és összeturmixolni. Isteni lesz, és legalább nincs benne tartósítószer.
2/9 anonim válasza:
a KUBU-nak van ilyen itala, és a szentkirályinak is, kimondottan sütőtök üdítő ital (Rossman drogériákban kapható) a Kubu meg sok helyen. Babáknak gyártják. Néha én is iszom egyet.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Első válaszoló, de nem kell előtte megsütni,csak úgy nyersen kell turmixolni szerinted?
2010. jan. 19. 23:16
4/9 anonim válasza:
Roxfort Expresszen sütőtöklé mindig van. London, King's Cross Pályaudvar, 9 és háromnegyedik vágányról indul. szívesen, nincs mit. jó utat!
5/9 A kérdező kommentje:
Vicces...
2010. jan. 19. 23:34
6/9 anonim válasza:
A Békéscsabai Konzervgyár készítette, és volt különféle gyümölcsökből, sőt paradicsomból is ilyen rücskös literes üvegben üdítő.
7/9 anonim válasza:
Szia! én is emlékszem arra a fölfelé keskenyedő csavaros üveges ivólevekre. sajnos már nem gyártják.keress a magyar dobozos lt-es üdítők között, mert van csak nem tudom pontosan kik gyártják.Sió, Heyho azt hiszem, de hogy van az 100 %.
8/9 anonim válasza:
Nincs. Minden megszűnt, ami a '80-as években jó volt. Szabadságot akartunk, és meg is lett. Minden szrt szabad eladni és venni, csak éppen minőség nincs.
9/9 A kérdező kommentje:
Na, kaptam a madaras tacskóban:)De meg se közelíti, híg, vízízű...:(
2016. febr. 27. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!