Egy anya, vagy egy nagymama miért főz direkt olyan ételt a gyerekének amit nem szeret?

Nem lehet mindig a gyerek kedvére tenni. Ha a szülő szereti és néha megenné azt az ételt, akkor bizony azt főz. Na meg sok gyerek csupa egészségtelen és/vagy drága kaját akar enni, azt sem lehet hagyni állandóan. Változatosnak is kellene lennie.
És ha néha nem kóstolod újra, akkor honnan tudod, hogy még mindig annyira utálod-e? Egy kóstolás az még semmi. Lehet éppen nem olyan jól sikerült. Kicsit más fűszerezéssel esetleg jobban tetszik.
Nem lehet mindig rántott hús meg mekis kaja. :D

Lehet, hogy a család többi tagja meg szereti.
De azt már én se tudom megérteni, amikor a családból csak egyvalaki szeret valami kaját, de a többieknek is azt kell megenni (természetesen kivétel, ha azt a bizonyos egyvalakit ünnepeljük), azt meg végképp, amikor az egész család utálja az adott kaját, de muszáj azt enni, "mert ez a szokás" (például karácsonykor halat)

5. vagyok, sejtettem h le leszek pontozva, de hogy ennyire, azt nem. Ennyi embert nem érdekel, hogy a családjukban a többiek hogyan érzik magukat?
Kérdező. Emlékezz erre majd ha lesz gyereked és csináld másképp. Hidd el, mindenkinek jobb. Nálunk bevált. Sőt, én már otthon is így láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!