Ti mit ettetek/esztek ma?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 11:40
1/9 anonim válasza:
kukoricás rántottát reggeliztem, ebédre chilis bab lesz és gyümitorta épp most lettem kész vele, csináltam pogácsát is a babhoz így vacsira pogit eszek kakaóval imádom :)
2/9 anonim válasza:
Csináltam egy jókora adag olasz paradicsom szószt (passata, olívaolaj, sok fokhagyma, bazsalikomlevél, só, bors) aprítóban finomra hangolva. Ez lesz a vacsi pirítóson bruschettaként. Ebédre nyitott csirkemell sütőben elősütve ugyanezzel a szósszal megkenve, rajta friss bazsalikom levelek és mozzarella sajt, hozzá párolt brokkoli.
3/9 anonim válasza:
a reggeli elmaradt, eddig cukkinikrémlevesem van
4/9 anonim válasza:
Reggelire ettem egy szendvicset. Meló után ettem egy pizzát. A vacsorát még nem tudom
5/9 csillámláma válasza:
nem reggeliztem mert fél tizenkettokor keltem fel ebedre viszont jo sok krumplis tésztát
6/9 anonim válasza:
reggel két téliszalámis kenyér, most meg túróstészta, ótán majd kiderül mi jön még, valami hús kéne meg gyümölcs
7/9 anonim válasza:
Eddig egy szelet pulykamellet ettem, pici jégsalival és öntettel.
Majd vacsira sütök pizzát, sok-sok zöldséggel és mozarellával.
8/9 anonim válasza:
Reggeli: Sonkás ő lett salival
Ebés: Grillhús csípős szósszal.
9/9 anonim válasza:
Sonkás Ő?! Az meg mi?
Kérdező:
reggel müzli, tízóraira müzli szelet, ebédre fokhagymás hús pirítóssal, sajttal, vacsira még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!