Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mit ettetek/esztek ma?

Ti mit ettetek/esztek ma?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
kukoricás rántottát reggeliztem, ebédre chilis bab lesz és gyümitorta épp most lettem kész vele, csináltam pogácsát is a babhoz így vacsira pogit eszek kakaóval imádom :)
2014. aug. 12. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Csináltam egy jókora adag olasz paradicsom szószt (passata, olívaolaj, sok fokhagyma, bazsalikomlevél, só, bors) aprítóban finomra hangolva. Ez lesz a vacsi pirítóson bruschettaként. Ebédre nyitott csirkemell sütőben elősütve ugyanezzel a szósszal megkenve, rajta friss bazsalikom levelek és mozzarella sajt, hozzá párolt brokkoli.
2014. aug. 12. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
a reggeli elmaradt, eddig cukkinikrémlevesem van
2014. aug. 12. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Reggelire ettem egy szendvicset. Meló után ettem egy pizzát. A vacsorát még nem tudom
2014. aug. 12. 13:34
 5/9 csillámláma válasza:
nem reggeliztem mert fél tizenkettokor keltem fel ebedre viszont jo sok krumplis tésztát
2014. aug. 12. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
reggel két téliszalámis kenyér, most meg túróstészta, ótán majd kiderül mi jön még, valami hús kéne meg gyümölcs
2014. aug. 12. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Eddig egy szelet pulykamellet ettem, pici jégsalival és öntettel.

Majd vacsira sütök pizzát, sok-sok zöldséggel és mozarellával.

2014. aug. 12. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Reggeli: Sonkás ő lett salival

Ebés: Grillhús csípős szósszal.

2014. aug. 12. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Sonkás Ő?! Az meg mi?

Kérdező:

reggel müzli, tízóraira müzli szelet, ebédre fokhagymás hús pirítóssal, sajttal, vacsira még nem tudom.

2014. aug. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!