Mit ettél és ittál ma?
Reggelire (fél12) palacsintát meg valami frankfurti levest
aztán kekszet, majd egy szendvicset mellé görög saláta, majd mivel moziban voltam egy kis pockorn, vacsorára pedig melegszendvics és 11 órás nasinak palacsinta :D
megittam egy félliteres fantát, meg pár lityó vizet
16l
2 db csirkemellsonkás szendvicset, 1 db 400 ml-es barackos ivójoghurtot, 3 db közepes méretű rántott gombát 1 adag rizzsel.
A reggeli az ivójoghurt volt, az ebéd a 2 szendvics, és a vacsi a rántott gomba rizzsel, mivel ma 12 órát dolgoztam :/
Reggeli: egy szendvics a Prima Pékségből (tarjás, croissant-ban) és egy kis doboz málna (amilyet a piacon lehet kapni)
Ebéd: lecsós csirkemell, zöldséges rizs savanyúsággal és utána egy kis görögdinnye
Vacsora (ez egy születésnapi bulin volt most éjjel): roston sült csirkemellfilé, salátával és savanyúsággal, pár szem apró süti és egy szelet szülinapi torta.
Reggeli-ebéd: fél liter tej,
Uzsonna: EGy latte machiato, egy feles pálinka
vacsora: 2 nagy tányér mustáros csirkemell tésztával
utóvacsi: egy 3in1 kávé
2 db meggyes diós süti
2 dl coca cola
fél adag babfőzelék
Reggeli: 3 fott tojas paradicsommal es uborkaval
Delelott:light cola, mentes viz
Ebed: 1 tanyer malnakremleves, 1 szelet csirkemell jegsalataval
Delutan: light cola, mentes viz
Vacsi: 1 tanyer gyumolcssali (sargadinnye, gorogdinnye, ananasz)
Este: light cola, mentes viz:).
Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!