Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » El lehet űzni a spenótfőzelék...

El lehet űzni a spenótfőzelék szagát, hogy ne legyen érezhető?

Figyelt kérdés

A spenótfőzelék alapanyagait külön-külön más ételekben meg tudom enni (spenótos lasagna, foghagyma pirítóssal vagy lencsefőzelékben... stb.), így együtt ezzel a kombinációban viszont ki lehet üldözni vele a világból, rosszul vagyok tőle, már a szagától is, émelyeg a gyomrom, a konyhába se tudok bemenni (így olyankor enni se tudok rendesen - ez azért is probléma, mert én a fogyásra vagyok hajlamos, és semmi szükségem fogyni).

A családom nehezen érti meg, hogy ez nekem ténylegesen probléma, addig el se jutok, hogy egyek belőle, de mást se tudok enni, ha nem spájzolok be magamnak zárt ajtók mögé, hogy a konyhába se kelljen kimennem, ráadásul mindig akkor találják ki, hogy ezt akarják enni, amikor több napot mind itthon vagyunk (pl. hosszú hétvégén), és az egész lakás átveszi azt a szagot.

Nem akarom őket megfosztani ettől az ételtől, ha akarnak, egyenek belőle, csak ne lenne olyan erős szaga, és akkor nekem se okozna akkora problémát.

2014. jún. 7. 12:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha találnék olyan változatot, amit elfogad, de minimum nem utasít el ilyen hevesen a gyomrom, és a családnak is megfelel, én magam készíteném el nekik.
2014. jún. 7. 18:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű ! nem kell hozzá konyhazsonglőr, csak le kell ülni a családdal és megbeszélni, hogy mi is a te problémád.Biztos vagyok benne, hogy találtok közös megoldást.

Nagyon sokan örülnének, ha ez lenne a legnagyobb problémájuk, hogy a jelenlétükben spenótot főznek...

Szállj egy kicsit magadba, és ne legyél önző!

2014. jún. 7. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyébként, hogy én milyen rohadtul imádom a spenótot. :D
2014. jún. 7. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!