Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sűrgős! A Burn Shot vagy a...

Sűrgős! A Burn Shot vagy a Red Bull Shot ad tényleg érezhető energiát? És ha igen melyik?

Figyelt kérdés

Tehát például egy 120 km-es bicikli túrán érezném a kifejtett hatását valamelyiknek, felpörgetne?

És fontos hogy tapasztalataitok alapján melyik a kettőből?

18/f

2010. júl. 15. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel az a baj, hogy igen, felpörgetnek, de csak rövid időre (megemelik a pluzusszámot, ettől éberebb leszel), de utána meg még fáradtabb leszel, mint előtte.
2010. júl. 15. 17:23
 2/8 anonim válasza:
100%
Igazából ezek szerintem nem érnek semmmit. Csak megnövelik a pulzus számodat aztán mikor este le akarsz feküdni nem tudsz elaludni töle. Ha rám halgatsz egyél egy tábla csokit , sport szeletet vagy szőlő cukrot ezek sokkal jobbak . De amúgy mind a kettőnek úgyan az a hatóanyaga ugyna anyi koffein. Ha már nagyon energia italnál akarsz maradni igyál egy Monster-t.
2010. júl. 15. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A headshot.
2010. júl. 15. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
0,5l monster a legdrágább helyeken is kb 300ft :D megééri xd
2010. júl. 15. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
ez csak a koffein meg hasonló dolgok miatt pörget fel, egy 120 km-es biciklitúrán nem fogod nagy hasznát venni, mert nagyon rövid ideig hat.
2010. júl. 15. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ez azért tűnt jónak mert könnyen magammal tudom vinni, még egy Monstert már aligha és útközben Monstert venni meg nem akarok mivel a Balaton mellett fogok biciklizni és ott szerintem 3-szoros áron van.

Az egy dolog hogy rövid ideig tart, de valóban utána fáradtabb leszek mint előtte voltam???

Amúgy a csokiban mi az ami energiát ad a tekeréshez?

2010. júl. 15. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:

A csokiban a cukor ad "energiát". De a cukor egy gyors felszívódású ch, az sem ad sokáig. Mellesleg sportoláshoz, ha már cukor, akkor szőlőcukor/maltodextrin inkább, mint az a szemét.

De egyébként ha rövid ideig ad energiát, akkor mért gondolkodsz még mindig energiaitalban? Ez egy állóképességi dolog lesz, vannak ennél jobb módszerek is..

2010. júl. 15. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Biciglitúra = Gaterode/Powerade
2010. dec. 27. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!