Milyen italt készítsek férjemnek, hogy energiát adjon neki a munkához ebben a nagy melegben (építőipar)?
Mentás-ginzenges teát, sok cukorral.
Ha hagy belőle a hazaút idejére, akkor még te is jól jársz! :)
Sok cukrot csak akkor, ha egy kövér, cukorbeteg ember akarsz "csinálni".
A méz jó. Lehet limonádé vagy gyömbéres limonádé. Ne legyen túl édes, mert amellett, hogy egészségtelen, nem is oltja a szomjat. Szerintem a hideg ásv.víz lenne a legjobb, de ha a férjednek az nem jó, akkor savanykás limonádé legyen (1 citrom leve, diónyi gyömbér lereszelve, 1 l ásv. víz, még ízlés szerint, én 1-2 evőkanállal szoktam), vagy esetleg jeges gyümölcstea.
Az építőiparban ha egész nap cukrozott szalonnát zabál, akkor sem hízik el, ellenben a szervezetnek szüksége van szénhidrátra.
A natúr jegestea borzasztó jó ötlet, egészen reggel fél 9-ig, amikorra kiolvad az összes jég. A műszak meg tart 5-ig. köszi.
igen, ez az, megy 7re, végez kb 6kor...szóval kell neki a szénhidrát, nem hinném, hogy elhízna tőle....meg ugye ilyenkor sokat izzad, szóval az elvesztett ásványi anyagokat is kéne pótolni valahogy, ezt nem lehet itallal?
amúgy amiket írtatok, azok nagyon jók, köszi:)kipróbálom!
Csak a cukorral az a baj, hogy az ember nekiáll ragacsosat izzadni tőle. Az meg nagyon nem kellemes.
Inkább csomagolj neki laktató reggelit és ebédet.
nem cukorral akarom tömni, csak azt szeretném, hogy valami "tartalmasabbat" igyon mint a víz.Amúgy ételt nem teszek el neki, mert vesz magának ott a közelben.
De ha van valami tuti kaja tipp akkor leírhatod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!