Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha túl sok gombát eszek,...

Ha túl sok gombát eszek, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Valahogy nagyon-nagyon imádom a gombát. Minden lehetséges ételt gombával készítek. (a párom nem szereti, neki külön főzök)

Tehát talán néha van 1-1 nap amikor nincs gomba a nap folyamán, de amúgy mindig bármilyen formában nagyon imádom.

2014. máj. 19. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden ártalmas, amit mértéktelenül fogyasztasz.

A gomba nehezen emészthető, megfájdulhat tőle a hasad.

2014. máj. 19. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Csak soha ne egyél mérgezőt (ha megunnád a bolti gombát, akkor mindig vizsgáltasd be gombaszakértővel). Ahogy írod, hogy minden nap eszel, de nyilván nem csak azt :-), nem lesz bajod. Valóban nehezen emészthető, de ez sok másra is igaz. Változatosan étkezz (ahogy eddig) .
2014. máj. 20. 00:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lehet tőle. ha nem bírnád, akkor jelezne a szervezeted, pl az említett hasfájással, de, ha ez nincs nálad, akkor semmi gond.

És , mint írtad is, más ételekkel együtt főzöd, gondolom

inkább csak ízesítőként.

Én is nagy kedvelője vagyok, sokszor teszek pörköltökbe, ragukba, de önmagában is gyakran készítek gombát.

2014. máj. 20. 10:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyjából szinte mindenhez valami úton-módon kiegészítőként.

Tehát salátába, egy mártáshoz, rakott krumpliba, milánóiba, rántott hús vagy rántott karfiol mellé gombát is rántok ki, zöldség levesbe, stb.

2014. máj. 20. 13:26
 5/5 Slenderman_HUN ***** válasza:

Pontosaban !!!!!

Milyen gombát??

MIkor?

2014. máj. 22. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!