Káros e, illetve lehet e valami bajom attól, hogy minden nap eszem valamilyen formában gombát? Vicceskedő magicmushroomosok kíméljenek, sima csiperkegombáról van szó.
Semmiféle káros hatásáról nem hallottam még!
Nyugodtan edd minden nap!
Én is szívesen megenném akár minden nap (sokféleképpen elkészíthető), ha nem lenne olyan drága.
Úgy tudom, nagyon egészséges, akár a húst is tudja pótolni, mert sok benne a fehérje.
Egészségedre! :D
köszi a válaszokat, megnyugodtam. :)
kininmérgezésről még nem hallottam, de azért utánanézek!
Szia!
Biztosan hallottál már arról ,hogy bizonyos ételeknek mennyi lebomlási időre van szüksébe.
Igyfest a helyzet zöldségek 1/2-1 óra de a távozás a magterhelt belek fügvénye akár 4-5 órais lehet
a fehérhusok (csirke,pulyka stb) 2-3 óra Vöröshusok bárány, marha 4-6 óra a gomba kb.6-8 óráig is eltarthat
Ajánlanám hogy néha iktass be szünetet mert ez a vége láthatatlan emésztés vagyis hogy nem ürülki teljesen a szervezetedből nyomokban benne marad egy része Egy idő után gyomor bántalmakat idéz elő.Lehet puffadás bélgörcs és minden egyébb ami ronthatja a közérzeteded análkül hogy tudnád mi okozza Csao Á
nem vagyok vega, eszem húst is, bár szinte csak fehérhúsokat meg halat. a gombát egyszerűen csak imádom, és szinte tudat alatt minden nap olyanokat főzünk, amibe kell :)
kb fél-3/4 éve tart ez a mániám, eddig szerencsére nem voltak puffadási gondjaim vagy gyomorbántalmaim tőle.
köszi mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!