A nescafe 3in1 -ben sok cukor van? Többi cukor van benne, mintha valaki inna egy sima kávét 2 cukorral?
Én is azt javaslom, hogy akkor inkább igyál sima instantot, ha nem akarsz főzéssel kínlódni.
A minőségi instant kávé 100% kávéból készül, hozzáadott adalékok nélkül. Ezt is tudod kedved szerint ízesíteni cukorral, tejjel, habbal, stb.
tuti több van. :D én 3 kanál cukorral iszom a kávét, de nekem ezek a 3in1-ok túl édesek.
Amúgy ha már ilyet iszol, inkább vegyél 2in1-t és tegyél hozzá cukrot, mert azokban több a kávé, és ízlés szerint cukrozhatod, vagy sima instant kávét.
(és bocs, offolok, de valaki nem tudja hol lehet kapni kotyogósba olvadóbiztosítékot? már rosszul vagyok a porkávétól XD)
Köszönöm a válaszokat!
Reggel kotyogós főzős kávét iszok én is ,csak késő délután szoktam ilyen 3in1-et inni ,mert tanuláshoz pont eléggé felfrissít ,míg a főzős kávé már erős lenne délutánra. De ha nagyon egészségtelen akkor inkább hagyom a francba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!