Már lehet kapni szaloncukrokat. Minden évben új fajtát veszel, vagy ragaszkodsz a jól bevált szaloncukorhoz? Volt olyan cukor, ami nem ízlett?
Egyáltalán nem veszek szaloncukrot. A fára pedig semmiképp sem raknám, szerintem giccses.
Az én fám mindig elegáns, és 1-2 szín szerepel rajta, az a minden szín+szalmadísz+mézecskalács+szaloncukor egyszerre rajta nem az én stílusom.
Nem szeretem a szaloncukrokat, ha csokoládét akarok enni minőségit veszek, azonban a Milka még nem fejlesztette ki ezt a fajta a szaloncukrot.
Pláne, hogy a szalonCUKOR felesleges kalória. Örülök, ha minél kevesebb cukrot viszek be a szervezetembe.
Amúgy utálom a silány minőségű édességeket. A bevonós- kakaómasszás Mikulás figurákat kitíltanám a piacról!
a zselés nálunk is favorit maradt, a fára valami szép csomagolásút veszek, még, ha drágább is.
minden évben bukkanak fel új ízek, próbaképpen általában veszünk egy csomaggal, de az egy tálkába kerül nasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!