Zepter, Bachmayer Solingen, Royalty Line, Berghoffer, Hoffmayer, Beck stb. profi edénykészletek nemesacélból jobban megérik, mint mondjuk egy sima névtelen nemesacél edénykészlet?
Az edény kb. semmit nem jelent, mindegyikben ugyanúgy főzni kell.
Ha az van a receptben, hogy pirítsd meg a hagymát, úgyis annyi zsiradékot kell belerakni, amennyit akármelyik másikba.
A vastag alj se a hőtárolás miatt kell, mert a főzés után leadott energia pont annyi, amennyi a főzés elején elmegy azzal, hogy a vastagabb alj átmelegedjen.
Azért kell, hogy ne égjen le benne minden.
Tehát leginkább az alja fontos, ha az jó vastag, meg érezni rajta, hogy nem spórolták ki belőle az anyagot, normáliasn össze van rakva (füle, tető, fogantyú) akkor egy névtelenebb kategória se tud sokkal kevesebbet egy zepternél.
Az világos, hogy főzni mindegyikhez kell tudni.
A kérdés az, hogy minimális olajjal / vagy csak a hús saját zsírjában (vagyis egészségesebben) LEHET-E SÜTNI KEVÉSBÉ MÁRKÁS EDÉNYBEN IS? Lényeg, hogy jó VASTAG legyen az ALJA, és akkor nem ég oda, nem kozmál oda, nem ragad oda? Ezekhez elég, ha vastag (7 / 9 rétegű) rozsdamentes nemes acélból van az edény, vagy még több dolog kell hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!