Ha sütök csirkét, az meddig áll el?
Figyelt kérdés
Ha péntek este megsütöm a csirkét, és hűtőben tárolom azon kívül, hogy szombat reggel ki kell vennem 3 órára, meddig marad ehető?2014. máj. 14. 17:37
1/9 anonim válasza:
Ha rendesen át van sülve, nem véres a csontok mellett, akár 4-5 napig is fogyasztható, persze hűtőben tárolva.
vagyis, ha péntek este megsütöd, a maradékot még hétfőn-kedden is fogyaszthatod.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, nem tudom fontos-e, hogy csirkemellről van szó.
2014. máj. 14. 17:43
5/9 A kérdező kommentje:
Mert vendégségbe viszem, és 3 órás az út.
2014. máj. 14. 18:00
6/9 A kérdező kommentje:
Befolyásolja ez a 3 óra azt, hogy meddig marad jó?
2014. máj. 14. 18:02
7/9 anonim válasza:
Ha ilyen hideg marad, nem lesz baja. :)
Ha autóval mentek, akkor olyan helyre tedd, ahol nincs meleg.
8/9 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz az út során sem. Egyrészt hideg lesz szombaton is, másrészt a csirkemellet tökéletesre át lehet sütni, szóval semmi pánik :)
9/9 anonim válasza:
Én a 3. napon már nem eszem meg jószívvel a hűtős sültcsirkét, valahogy olyan blőőő.
Jégakkud vagy hűtőtáskát csak van, nem?:) De szerintem sem lesz baja, ha belegondolok, hogy egy Auchanból mire hazahozzuk a kajákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!