Ma csirkét vettem a Sparban és hipó szaga van. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem volt túl szép,kicsit sárgának tűnt.2012. nov. 6. 19:11
1/11 A kérdező kommentje:
Szétvágtam a csontnál, ott semmi szaga,beáztatta,vízbe és a külsejéről is elment a hipószag.Szerintetek?
2012. nov. 6. 19:12
2/11 A kérdező kommentje:
Most megsüssem vagy ne...
2012. nov. 6. 19:13
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan süsd meg, nincs annak semmi baja.
4/11 A kérdező kommentje:
Miért hipózzák a húst?
2012. nov. 6. 19:26
5/11 anonim válasza:
hogy ne legyen másfajta szaga
"tartósítás" :/
6/11 anonim válasza:
hipó nincs rajta :) edd meg nyugodtan
7/11 anonim válasza:
6-os, hypo nincs, de fertőtlenítővel lemossák, hogy ne érezzük, hogy régi
8/11 anonim válasza:
ha romlott, vagy régi, hiába mosd le. mikrobaszaporodás nem csak a felszínen van..
9/11 anonim válasza:
a darabolt húsok mikrobaszám csökkentésének egy módja az antimikróbás kezelés, amelyet klórral vagy gyenge szerves savakkal végeznek.a baromfiiparban 40-60mikrogramm/ml klórtalmú vizzel permeteznek. ezt érezhetted.
10/11 A kérdező kommentje:
9/9 akkor azt mondod, hogy ez egy "technológiai" eljárás, ami teljesen normális?
2012. nov. 13. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!