30on aluli lányok ti tudtok csirkét pucérítani belezni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a mai modern nők mennyire tudják ezt. Én kb 6 évesen csináltam utoljára azaz 20 éve meg tegnap és elég béna voltam. Ti hogy vagytok ezzel? Állatvédők kíméljenek a pipe meghalt mert meg akarjuk enni.
Tudok, de nem szeretem!:) A halat is kifogom, megpucolom, kibelezem!:))
2011. máj. 18. 08:55
2/27 anonim válasza:
Nem, és nem is szándékozom megtanulni. Szeretem a csirkét - megenni. De nem megcsinálni. 20n
2011. máj. 18. 09:00
3/27 anonim válasza:
A kopasztás jobban megy, mint a belezés, de abban is fejlődő képes vagyok. A torkát azonban nem vágom el. Az marad anyósra :)
28/N
2011. máj. 18. 09:03
4/27 A kérdező kommentje:
A torokvágás nálunk a kedves feladata...azt hiszem igencsak éhen vesznék ha nekem néne legyilkolni :D Mondjuk a halála így is az én lelkemen szárad, hisz én voltam a felbujtó :D:D Bár nem tudom ha igazán éhes lennék...
2011. máj. 18. 09:10
5/27 Tinker Bell válasza:
Azt nem mondanám, hogy tudok, mert ezért egy két mozzanat kimarad a folyamatból, mint a torkának elvágása és a belezés, de a többit minden gond nélkül elvégzem. :)
Azt hiszem én is előbb enném meg a csirke daráját, minthogy elvágjam a torkát. Sajnálom és kész. :)
21
2011. máj. 18. 09:24
6/27 anonim válasza:
Jó pár év elteltével most szombaton készülünk újra csirke koppasztásra. Mindent megcsinálok vele kapcsolatban. és tudod mit? Már várom, mert herótom van a tescos mű csirkéktől. Saját nevelés, saját vágás, finom friss husileves meg rántott csirke belőle.
2011. máj. 18. 09:25
7/27 anonim válasza:
28/N
2011. máj. 18. 09:25
8/27 anonim válasza:
Tudnék ha akarnék,de nem akarok...
Nálam végelgyengülésben halna meg:)
Még a bolti csirke bőrét is utálom lehúzni nyersen...(pedig falun nőttem fel,sokszáz csirkénk volt,nagyimnak van is,de akkorse)
24/N
2011. máj. 18. 09:33
9/27 anonim válasza:
Hát lehetőségem sincs rá a panelban, de megvagyok nélküle:))
2011. máj. 18. 09:39
10/27 anonim válasza:
Sajnos/szerencsére (mikor, hogy) városban élek, és ennek okán a 30 év alatti női ismerőseim még élő csirkét se igen láttak, nemhogy bonctani tudnák őket. Számukra a csirke egy olyan valami, ami a tesco hűtőpulton terem :S
Életem párja viszont ért hozzá :)
Én eddig maximum halat pucoltam és boncoltam, de az megy gond nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!