30on aluli lányok ti tudtok csirkét pucérítani belezni?
29, városi vagyok, nem tudok csirkét bontani. De ha muszáj lenne kivenni a részem ilyenből, én inkább a torkát vágnám át, az legalább gyorsan megvan, semminthogy a tollaival és belei közt pepecseljek egy csomót.
Halat már öltem, beleztem és nyúztam (nem szeretem a bőrt, és egyszerűbb, mint levakarni a pikkelyeket), de az se volt nagy élmény, nem lett attól finomabb a kaja, hogy én tököltem az állattal.
Senkinek nem róttam fel, ha nem tud vagy nem akar, ez egy kérdés volt, nem ítélek el senkit.
10:58as én is voltam boncoláson ott legalább tudtam mi hol van. :)
És nem kell egy nőnek mindenhez érteni, ez tény és való, de az igaz, hogy az ilyen dolgoknak ki tudja mikor vesszük hasznát. Én is városban élek, de az az álmom, hogy egyszer kiköltözünk a világ végére kicsi parasztházba és ott szeretnék csirkét. Sőt keresem az ideális kenyér-receptet is. Mindenki más, elvagyok a munkámban, szeretem is, de otthon már nem érdekel. Otthon ÉLEK, a munkával meg hozzásegítem magam ehhez. És most megint nem bántom a "karrierista" nőket (rossz szóhasználat de nem tudok árnyaltabban fogalmazni) mindenki úgy él ahogy boldog, vagy legalább elégedett.
És nekem bizony jól esett a kedves meglepett-elismerő tekintete, hogy megcsináltam. :)
Gratulálok, ügyes voltál! Nálunk nemrég volt csirkeölés (város közepén, faluról hozott 5db pipi halt meg), de anyuék csinálták, mert én nem akartam látni, ah szegényeim szenvednek... utána nem bírtam volna megenni. :(
Én élve szeretem a pipiket, vagy a tányéromon, a kettő között nem igen kívánom látni őket, sem az alkatrészeiket. :D
Egyébként ha világvégén éhes lennék, szerintem egy gyufaszállal is megölném csak h tudjak enni. (Hozzáállás és környezet kérdése) Egyébként a boltinak utálom a szagát, meg az izét is, a falusi/házi sokkal jobb minden tekintetben, ők legalább látták a napot.
Igen, megy...de a torokvágást ha nem muszáj, nem vállalom.
:)
Hát én se vettem az orromon levegőt :D Először kiborítottam a kedvest, mert mikor hozta hullaként rákiáltottam, hogy a kezembe ne add!!! Aztán mikor furán nézett helyesbítettem: hozom a vizet és adhatod :D
Úgy emlékeztem kiskoromból, hogy ez szinte pár perces meló...hát ez nem olyan mint a biciklizés az tuti. Órákig tartott mire szétműtöttem :D Mindenképp ki kell mennem mamámhoz gyakorolni :D
Mi szoktunk itthon csirkét vágni.Apum szokta elvágni a nyakukat,anyum pedig szédszedni,én csak a koppasztásban segítek,de szeretném megtanulni a szétszedést is.Láttam már sokszor,de nem próbáltam még.Am tényleg nem a leg gusztusosabb dolog a világon a csirkevágás,nem is beszélve a forrázott csirke szagárol....brrr...ezeket én sem kifejezetten kedvelem,de azért 4-5 havonta,amikor csirkevágás van ki lehet birni.Egyébként én nagyon házias vagyok,szeretek sütni-fözni is stb.és valahogy az olyan helyzetekben is mint a csirkevágás nem arra koncentrálok,hogy milyen undorító,büdös stb,hanem igyekszem minél jobban csinálni és ellesni a fortélyokat.:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!