30on aluli lányok ti tudtok csirkét pucérítani belezni?
Én már elmúlt 30, életemben nem csináltam ilyet, nem is láttam, és nem is tervezem egyiket sem.
Nekem jó a bolti csirke.
Ellenzem a műkajákat és adalékokat, nem is veszek semmi ilyet, de van egy határ. :) Végülis a 21. században élünk.
Ez nem a modernitáson múlik, hanem a szocializációs környezeten. Nem róhatod fel egy pesti panelban felnőtt lánynak, ha nem tud csirkét belezni, értem? Egyébként ha tudnék, se beleznék.
25 N
Én nem tudok. És megmondom őszintén, nem is akarok. :)
23L
Vidéki vagyok, 30 múltam, és ha nagyon akarnék biztosan megtanulnám, de egyrészt már 20éve nem tartunk csirkét, másrészt nem is vagyunk nagy húsevők.
És igen, még a bolti bontott csirkéhez sem szívesen nyúlok hozzá. Mert nagy a képzelőerőm, tudom milyen volt, mikor még élt és kotkodácsolt, elgyengülök a vér látványától, és arra gondolok, hogy ennyi erővel magamból is lenyeshetnék egy darab húscafatot levesbe....
Ezzel arányosan nem is szívesen eszek húst....
Ellenben tudok tésztát gyúrni, derelyét csinálni, kalácsot keleszteni, paradicsomlevet készíteni és sorolhatnám... Amelyik hapsinak ez nem elegendő, az keressen magának mészárosnő feleséget, és egyben tudjon házat építeni, villanyt szerelni, számítógépet javítani, és minden "férfimunkát", még amit én magam is el tudok végezni....Erről ennyit.
Egyetemen boncoltunk, egy csirke sem lehet olyan bonyi :D Bár még nem próbáltam.
27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!