Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 30on aluli lányok ti tudtok...

30on aluli lányok ti tudtok csirkét pucérítani belezni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a mai modern nők mennyire tudják ezt. Én kb 6 évesen csináltam utoljára azaz 20 éve meg tegnap és elég béna voltam. Ti hogy vagytok ezzel? Állatvédők kíméljenek a pipe meghalt mert meg akarjuk enni.
2011. máj. 18. 08:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
bonctani = boncolni/bontani ami félúton elakadt :)
2011. máj. 18. 09:43
 12/27 anonim ***** válasza:

Én már elmúlt 30, életemben nem csináltam ilyet, nem is láttam, és nem is tervezem egyiket sem.

Nekem jó a bolti csirke.

Ellenzem a műkajákat és adalékokat, nem is veszek semmi ilyet, de van egy határ. :) Végülis a 21. században élünk.

2011. máj. 18. 09:45
 13/27 anonim válasza:
Pucolni tudom, de a boncolást apumra hagyom (meg persze a levágást is)... Viszont a zúzában lévő sárga "hártyaszerűséget" mindig én szedem le. Egyébként én is városban élek, jobban mondva, annak a kertvárosi részében. 22/N
2011. máj. 18. 09:51
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
A világért se venném el a hentesek kenyerét!
2011. máj. 18. 09:57
 15/27 anonim ***** válasza:
én meg még talán inkább a torkát vágnám minthogy belezzem, amilyen szerencsétlen vagyok tuti kilukasztanám a beleit, és akkor hiába halt szegény. amúgy egyiket se csináltam még :)
2011. máj. 18. 10:01
 16/27 anonim ***** válasza:

Ez nem a modernitáson múlik, hanem a szocializációs környezeten. Nem róhatod fel egy pesti panelban felnőtt lánynak, ha nem tud csirkét belezni, értem? Egyébként ha tudnék, se beleznék.

25 N

2011. máj. 18. 10:05
 17/27 anonim ***** válasza:
én már 35 vagyok, de huszon-évesen tanultam meg. eleinte a bolti csirkét sem tudtam feldarabolni normálisan, egy kerti partyn kényszerültem rá először, senkinek nem mertem bevallani, hogy még soha nem nyúltam ilyenhez, de sikerült, rájöttem hogyan kell. Majd amikor a férjem nagymamájához gyakran jártunk, kellett tyúkot, csirkét vágni. Bár a nyakát én sem vágnám el, de a szétszedésbe hamar bele jöttem. XI. század ide vagy oda, szerintem jó, ha az ember ért ilyesmihez. (Soha nem tudhatjuk mikor lesz rá nagy szükség, ha nem akarunk éhen halni)
2011. máj. 18. 10:09
 18/27 anonim ***** válasza:

Én nem tudok. És megmondom őszintén, nem is akarok. :)

23L

2011. máj. 18. 10:29
 19/27 anonim ***** válasza:

Vidéki vagyok, 30 múltam, és ha nagyon akarnék biztosan megtanulnám, de egyrészt már 20éve nem tartunk csirkét, másrészt nem is vagyunk nagy húsevők.

És igen, még a bolti bontott csirkéhez sem szívesen nyúlok hozzá. Mert nagy a képzelőerőm, tudom milyen volt, mikor még élt és kotkodácsolt, elgyengülök a vér látványától, és arra gondolok, hogy ennyi erővel magamból is lenyeshetnék egy darab húscafatot levesbe....

Ezzel arányosan nem is szívesen eszek húst....

Ellenben tudok tésztát gyúrni, derelyét csinálni, kalácsot keleszteni, paradicsomlevet készíteni és sorolhatnám... Amelyik hapsinak ez nem elegendő, az keressen magának mészárosnő feleséget, és egyben tudjon házat építeni, villanyt szerelni, számítógépet javítani, és minden "férfimunkát", még amit én magam is el tudok végezni....Erről ennyit.

2011. máj. 18. 10:37
 20/27 anonim ***** válasza:

Egyetemen boncoltunk, egy csirke sem lehet olyan bonyi :D Bár még nem próbáltam.

27

2011. máj. 18. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!