Budapesten élek. Olyan csirkét szeretnék enni, ami napon és fűben nevelkedett. Hol vehetnék ilyet?
Vagy:költözz el,
vagy:keress egy kellemes kis falu, meg egy udvart ahol vannak csirkék,és vegyél egyet-kettőt a háziaktól.
A falusi csirke NEM kemény és nem rágós! Csak nem esik azonnal szét,mint a tápos csirkék húsa. Ízben össze sem lehet hasonlítani a két csirke húsát.
A tyúk húsa lehet kemény,és ha nem főzöd meg rendesen,akkor rágós.
Menj le egy Pest környéki kistelepülésre,ott a piacon vegyél több csirkét,és fagyaszd le.
Én is azt javaslom, hogy piacon , néniktől érdemes csirkét venni. No persze, akkor neked kell levágnod, megkopasztanod, és feldolgoznod. Valamit valamiért.
Üdv!
A 12,10-nél a csupa zöld kezecske!!!!
Egyébként ha ügyes vagy, csak egyszer kell a pucolással bajlódnod, szokták ők az úgy is, hogy rendelésre fel is pucolják az előre megbeszélt időpontra. Nálunk legalábbis van ilyen gyakorlat is. Ez nekik is jobb, mert nem kell kiülniük vele a piacra és tudják, hogy érte megy a vevő.
Csak ha először vásárolsz, nézz a tolluk közé, azt vedd, amelyiknek legsárgább a bőre és a lába. Beszélj vele a későbbi esetleges 5-6 db. (vagy akármennyi) további megvásárlásáról. Ha benne van, cseréljetek rögtön telefonszámot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!