Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha úgy kéne bevásárolnod 5...

Ha úgy kéne bevásárolnod 5 ezer forintból, hogy mától fogva hónap végégig legyen elég étel és ital, te miket vennél?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A vasarcsarnokban keregess az arusoktol. Zarora fele kidobjak a romlott es selejtes termekeket. Az otos voltam.
2014. máj. 13. 00:24
 12/19 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm a válaszokat! Reggeli, ebéd, vacsora kellett volna, de úgy hozta a sors, hogy valamennyi étel(kenyér, krumpli, zacskós leves) lesz, csak a "kiegészítőket" kellett megvennem.

Vettem 1 kiló cukrot, hozzá egy citrompótlót, így lett viszonylag sok limonádém. Vettem még fokhagymát, uborkát, retket, kenhető és vágható sajtot, kenyeret, 200ft-os pizzaalapot, felvágottat, ásványvizeket, tejet, és aránylag sok pénzem maradt. A kérdés kiírása után rögtön mentem el vásárolni, így azokat nem tudtam elolvasni, de mivel maradt pénzem, így biztosan megfogadom sokak tanácsát. Köszönöm!

2014. máj. 13. 11:57
 13/19 anonim ***** válasza:
És ásványvíz minek kellett?
2014. máj. 13. 12:09
 14/19 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretek állandóan csapvizet inni.
2014. máj. 13. 12:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

hát tanulhatsz még a spórolásról, hiába érzed azt, hogy relatív sok pénzed maradt. Pizzalap? Citrompótló? Ásványvíz?

Amúgy vegyél, búza és kukoricadarát, nézz utána interneten, hogy relatív kevésből mennyi mindent lehet csinálni belőle, olcsó és viszonylag egészséges is.

Menj ki a piacra zárás előtt és ott vegyél leárazott zöldségeket.

Húsféleket illetően vegyél egy jó főzőkolbászt (magában mustárral vagy rakottkrumpliba, főzelékhez feltétnek), és májat (resztelt máj, rántott máj).

2014. máj. 13. 17:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így lesz. :))
2014. máj. 13. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha elszórakoztatsz engem egyik este, veszek neked kaját egész hónapra!
2014. máj. 13. 18:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Tudok remek vicceket! :D
2014. máj. 13. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is, de ez nem vicc! Éhes vagy? Egyél!
2014. máj. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!