Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vannak kakaó receptek? Írjatok...

Vannak kakaó receptek? Írjatok le párat!

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, amihez nem kell speciális kakaópor, de ha ezt+azt teszek bele, attól is jó íze lesz.
2009. dec. 16. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Ezeket találtam, remélem találsz olyat ami ínyedre való! :-)

2009. dec. 21. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

2 dl tej

2 kanál kakaópor

2009. dec. 21. 09:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) megnézem őket. Ez a banános jól hangzik :D
2009. dec. 22. 14:43
 4/6 anonim válasza:
100%

[link]

Itt nagyon finomak vannak :D

2011. febr. 17. 14:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Juj, köszönöm szépen :))
2011. febr. 17. 20:18
 6/6 anonim válasza:

én istenit tudok csinálni:

Hozzávalók:

"cicás kakaó" (szerencsi)

tej

kristálycukor

úgy szoktam, hogy teszek kb. 1,5-2 ev. kakaót(tudom soknak hangzik, de ettől jó csokis lesz) 1-2 teáskanál cukrot, és hozzá pici tejet, csomómentesre keverem, majd fokozatosan hígítom. végül berakom a mikróba pár percre, én jó forrón szeretem, és ha kiveszem még beleivás előtt, szokott lenni rajta 1 centi csokis hab, ami isteni, azt le szoktam eszegetni, de van hogy rakok rá tejszínhabot, és volt olyan hogy pici fahéjat is raktam bele.(a fahéj lehet meghajt) a családom imádja.:))

2012. febr. 24. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!