SOS! Minél többen írjatok! Mit süssek, főzzek Édesanyukám szülinapjára?
5 nap múlva lesz anyukám szülinapja,és ez olyan hamar elmegy,mert még a hozzávalókat sem vettem meg,nagyon hamar itt lesz és én meg itt állok tanácstalanul!!! Kérlek szépen titeket,hogy minél többet írjatok!!!
Nagyon köszönöm!!!!!!
Előétel: krumplileves vagy húsleves
Főétel: szezámmagos rántott csirkemell, sajttal töltve, sült krumplival vagy finom krumplipürével, tejfölös paradicsom- vagy káposztasalátával
Desszert: tiramisu - könnyen elkészíthető, és nem égeted le a lakást!
Torta: Túrótorta málnaöntettel
Sajttorta málna- vagy egyéb gyümölcsöntettel. hmmmmm. a tetejére tehetsz csokis-cukordarabokat (M&M's féleséget).
Nagyon finom, isteni!
bocs előző vagyok nem nyitja meg próbáld így
Azért azt is ird le h tudsz e főzni,sütni vagy szoktál e mert ha nem akkor aztán mindegy mit irunk,jobban mondva akkor könnyebbet ír az ember.Csinálj egy aranyló húslevest,sajtal töltött rántott húst,rizibizivel vagy hasábbal,majonézes kukoricasalit vagy görög salit mellé.
Desszertnek valamit ami finom de azért egyszerű is.Egy finom hűs gyümitorta lenne jó neki ilyen melegben.
Az attól függ anyukád és a család mit szeret!
Hideg gyümölcsleves tejszínhabbal
Brassói vagy csirkemell salátával
Desszertnek:túrótorta,fagyi,krémes,gesztenyepüré
Jó főzőcskézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!