Milyen gyümölcscentrifugát vegyek?
Figyelt kérdés
Kettőt néztem ki: Bosch MES20A0 és Gorenje JC 800. Melyiket ajánlanátok? Van tapasztalata valakinek?
Esetleg más márkák is szóba jöhetnek, akár drágábbak is. A lényeg, hogy minél több levet nyerjen ki, és ne legyen nagyon hangos.
Egyáltalán jó a gyümölcscentrifuga? Hiszen így a gyümölcs-zöldség legértékesebb részét (rostok) kidobjuk a kukába.
Köszi:
21/L
2014. márc. 10. 23:11
1/2 anonim válasza:
Nekem Moulinexem van, de 1990 óta nem használtam. Azt hittem, az emberek már nem is emlékeznek erre a szerkezetre.
2/2 anonim válasza:
Nekem is vmi kőkorszaki gépem van, vaterán vettem. Én ősszel használom mikor rengeteg gyümölcs lehullik, de már dugig ettük magunkat és a lekvároktól is leszakad a polc. Télen jó elővenni a 100%os leveket. Ez a régi gép is tökéletes, gondolom az újak meg márkától függetlenül is azok. A rostok miatt ne aggódj, arcpakolásnak, lekvárnak, csatninak vagy natúr joghurtba is jók, nem vesznek kárba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!