Milyen fondue készletet vegyek?
Figyelt kérdés
Ajándékba szeretnék venni fondue készletet. Olyant, ami sajthoz és csokihoz is jó. Van ilyen? Vagy ami csokihoz jó, az sajthoz nem? Milyen anyagból készüljön? Kerámia, fém stb... Elektromosat, gyertyásat, olajasat? Nem szeretném, ha pl odaégne, odaragadna a sajt / csoki.
Már túl sok fórumot elolvastam ebben a témában, és teljesen összezavarodtam. Akinek van, légyszi írja le a tapasztalatait! Köszi előre is!
2014. febr. 6. 20:13
2/4 anonim válasza:
Nekünk itthon Home Electric nevezetű van, teljesen jó csokihoz és sajthoz is, de szerintem az összes. Alapvetően annyi a lényege a készletnek, hogy az alja melegíti a fenti "lábost", így állandóan folyékony marad benne a csoki, vagy a sajt. Tehát szerintem nincs külön csoki, vagy sajt fondue (bocs, ha hülyeség, de nekem így tűnik logikusnak:D). Ez olyan középkategóriás volt, de annyira nem forró benne a dolog, hogy leégjen, egyszer-kétszer megkevergetik és semmi baj nincsen az olcsó fajtával se.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, találtam róla youtube videót, tényleg lehet sajthoz és csokihoz is használni :) Megkérdezhetem, hogy hol vetted?
2014. febr. 6. 21:48
4/4 anonim válasza:
Szerintem még a Tescoban, vagy valami más nagy bevásárlóközpontban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!