Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Segitség nem tudok mit főzni?

Segitség nem tudok mit főzni?

Figyelt kérdés
Az van hogy ,teljesen le vagyok égve és most tudtam meg hogy ma jönnek látogatóba a szüleim.És nincs itthon semmi amit meg tudnék főzni.Egyedül élek ezért nem igazán törődöm az ilyesmivel max rendelek pizzát.De ma nem tudom mit kéne tennem főleg mert nincs pénzem .Van itthon néhány dolog amiből talán össze lehetne valamit dobni.kb,/*1kg.burgonya ,egy pár darab sárga répa,bab,némi fűszer,kis kocka tészta.Nem tudom mit lehetne ezekből össze dobni.Valaki tudna valamit javasolni?
2014. febr. 17. 11:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nos, nalunka ferfi nem eszi, mert a drága nem szereti a tojást ebben a formában, de nálunk ket személyre eleg szokott lenni es nem használtam még fel hozza soha életemben egy kilónyi krumplit, csak nehány szemet. Amúgy meg ha habosra keveri a tojást es tesz bele egy kis tejet/tejfölt/joghurtot vagy tejszínt, még kiadosabb. Nyilván egy megrögzött husevo nem lakik jol vele, de éhen sem marad.
2014. febr. 17. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem kötözködésből, a kérdező listáján eléggé pontosan rajta volta, hogy mi van otthon, zöldségek (kivéve répa) és tejszín nem volt a listán. Erre írtam, hogy menjen el bevásárolni...

Nekem is van egy hasonló receptem, vöröshagymán párolom meg a krumplit és arra ütöm a tojást, de megvan az az arány, ameddig még működőképes a recept. Mindegy, hogy 2 krumplira vagy 4-re teszem a 2 tojást, de nem mindegy, hogy 2-re vagy 1 kilóra...

Természetesen ráteheti 40 dekára, és akkor jók az arányok, de az meg nem elég 3 embernek.

Ha van otthon több tojás, akkor lehet több krumplival, több embernek.

Én azért - ha bárki jön hozzánk, barátok vagy a szüleim - igyekszem ehető ételt az asztalra tenni. Nem kaviárt meg sült mangalicát, és nem vagyok akkora szakács, hogy éttermi fogásokat előállítsak, de ha nem vagyok képes valamilyen okból olyan ételt feltálalni, amit elfogadható, akkor legrosszabb esetben csinálok szendvicseket. Mert akkor legalább úgy állnak fel, hogy ettek jó szendvicset és jóllaktak, nem úgy, hogy volt valami a tányéron, amit még soha nem láttak, de többet nem is szeretnék.

A kísérletezés ideje nem akkor van, amikor vendégek jönnek. Szerintem.

2014. febr. 19. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!