Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Segitség nem tudok mit főzni?

Segitség nem tudok mit főzni?

Figyelt kérdés
Az van hogy ,teljesen le vagyok égve és most tudtam meg hogy ma jönnek látogatóba a szüleim.És nincs itthon semmi amit meg tudnék főzni.Egyedül élek ezért nem igazán törődöm az ilyesmivel max rendelek pizzát.De ma nem tudom mit kéne tennem főleg mert nincs pénzem .Van itthon néhány dolog amiből talán össze lehetne valamit dobni.kb,/*1kg.burgonya ,egy pár darab sárga répa,bab,némi fűszer,kis kocka tészta.Nem tudom mit lehetne ezekből össze dobni.Valaki tudna valamit javasolni?
2014. febr. 17. 11:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi van még otthon? Tojás, tej, hagyma? Írj meg mindent, segítünk.
2014. febr. 17. 11:50
 2/12 anonim ***** válasza:

Például a krumplikat négybe vágod. Ha van kis zsírral vagy olajjal megkened a tetejét és megszórod fűszerrel.

Ha van tejfölöd vagy joghurtot csinálhatsz egy mártogatós szószt hozzá.

2014. febr. 17. 11:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen van 2db.tojás fokhagyma
2014. febr. 17. 12:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Össze lehetne főzni ezeket levesnek.
2014. febr. 17. 12:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el bevásárolni.

Vagy hívd meg a szüleidet egy vendéglőbe ebédelni.

Ezekből nem lesz ehető étel.

2014. febr. 17. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Krumplit, répát darabokra vágva megfozod. Vajat vagy olajat melegitesz, beleteszed a főtt krumplit es a répát, ha van hagymát es fakanállal picit lenyomkodva átsütöd, kicsit lepiritva az alját. A serpenyőben közepén egy kis helyed csinálsz, ahova beleutod a tojásokat es fedő alatt készre sutod. Vagy habosra kevered a tojást, ha van tejjel vagy tejföllel, ra öntod a krumplira meg a répara es kevergetve megsutod. Nálunk ez nagyon bejön, bar legtöbbször megy bele paradicsom, paprika, petrezselyem - meg ami épp van a hűtőben es illik hozza.
2014. febr. 17. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha váratlanul mennek, tuti, hogy visznek kaját is, emiatt szerintem ne aggódj. És ha megmondod nekik mi a helyzet, biztos meghívnak valahova kajálni.
2014. febr. 17. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
6-os! Egy kg krumplihoz összesen 2 db tojás? És ez 3 felnőtt személyre, ahol férfi is van?
2014. febr. 17. 12:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és 6-os kifogom próbálni.Elmúlt a veszély elvisznek vacsizni.
2014. febr. 17. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Szuper :)

Anno valami fotós műsorban láttam a receptet, a fickó azt mondta, hogy szinte mindent fel lehet hasznalni hozza. Nálunk ha petrezselymes krumpli marad -márpedig ugy csinálom, hogy maradjon:) - másnap mindig elkészül ez az etel. Tényleg szinte bármit lehet hozza hasznalni: hagyma, paprika, paradicsom, gomba, ha van akkor felvágott, kolbász, szalonna, mehet bele sajt is - annyi a lénye g, hogy a krumpli az alap. Eleg kiadós, kb ket-harom szem krumpli, némi zöldség es ket tojas nekem meg az anyosomnak siman eleg, általában megis e tudjuk enni az egészet, pedig eleg jo étvágyunk van. Mondjuk en vajjal sütve szeretem, olajjal nem annyira ízlik.

2014. febr. 17. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!