Segitség nem tudok mit főzni?
Például a krumplikat négybe vágod. Ha van kis zsírral vagy olajjal megkened a tetejét és megszórod fűszerrel.
Ha van tejfölöd vagy joghurtot csinálhatsz egy mártogatós szószt hozzá.
Szerintem menj el bevásárolni.
Vagy hívd meg a szüleidet egy vendéglőbe ebédelni.
Ezekből nem lesz ehető étel.
Szuper :)
Anno valami fotós műsorban láttam a receptet, a fickó azt mondta, hogy szinte mindent fel lehet hasznalni hozza. Nálunk ha petrezselymes krumpli marad -márpedig ugy csinálom, hogy maradjon:) - másnap mindig elkészül ez az etel. Tényleg szinte bármit lehet hozza hasznalni: hagyma, paprika, paradicsom, gomba, ha van akkor felvágott, kolbász, szalonna, mehet bele sajt is - annyi a lénye g, hogy a krumpli az alap. Eleg kiadós, kb ket-harom szem krumpli, némi zöldség es ket tojas nekem meg az anyosomnak siman eleg, általában megis e tudjuk enni az egészet, pedig eleg jo étvágyunk van. Mondjuk en vajjal sütve szeretem, olajjal nem annyira ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!