Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csabai kolbász! Hol lehet...

Csabai kolbász! Hol lehet őket utolérni?

Figyelt kérdés
találkoztam nagyobb fesztiválokon, utoljára Kőszegen Csabai kolbászosokkal. isteni finomságokat hoztak. vennék tőlük, de hol találhatom meg őket???
2009. dec. 8. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Talán itt tudnak neked segíteni

[link]

2009. dec. 8. 10:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Az Örsön,az Árkádban van egy Gyulais üzlet,mindenféle termékük megtalálható,az már majdnem Csabai,sőt szerintem ugyan az a cég.Ha nem,akkor bocs.
2009. dec. 8. 10:19
 3/12 anonim ***** válasza:
kolbász? csabai? jöhet, ide is! nyam!
2009. dec. 8. 10:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mit szeretnek az emberek a csabai kolbászon, itt Békéscsaba mellett ez olyan megszokott dolog , mint a mindennapi kenyér :P.Mondjuk tény, hogy boltban még nem vettem kolbászt sosem, szóval lehet az nem annyira finom :)

Békéscsabán tudsz venni a vásárcsarnokban is, ha errefelé jársz nagyobb mennyiséget olcsón, aztán hűvös helyen eláll.Én is hordtam föl barátomékhoz Miskolc környékére, és ott is el voltak ájulva tőle :D :D

"Csabai kolbász" és a "Gyulai májas" így lettek híresek, nem keverendő :).

2009. dec. 8. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
hú, de jó neked! ott a kánaán. Itt azért vagyunk elájulva, mert tényleg finom. és itt, kis túlzással: finoman fogalmazva: eladják a hogyis mondjam...gagyit is...
2009. dec. 8. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, igen, még valami nem ugyan az a cég :)
2009. dec. 8. 10:52
 7/12 anonim ***** válasza:

/ "Csabai kolbász" és a "Gyulai májas" így lettek híresek, nem keverendő :). /

Nekem mindkét településről a kolbász jut az eszembe, (Csabai csípős, meg Gyulai kolbász), meg egy vicc, hogy: A kisfiú keservesen sír a hentesüzletben. Kérdezi az eladó, hogy mi a gond.

- Nem tudom, hogy azt mondta az anyukám, hogy Csaba hozz egy szál Gyulait, vagy Gyula, hozz egy szál Csabait.

- Hogy hívnak?

- Mihálynak.

2009. dec. 8. 11:35
 8/12 A kérdező kommentje:

jó ötletek, csak nem mostanában tudok elugrani Pestre, sem az ország túlsó felébe, mert Vas megyei vagyok :D

azt a klubot megpróbálom.

párom él-hal érte! gondoltam meglepem egy kis finomsággal.

Irigylem a csabaiakat. nyammmnyammmm

2009. dec. 8. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen, a gagyival én is egyet értek :)

Hidd, el itt nem olyan nagy szám :) olyan kb, mint Egerben a bor, minden második háznál tudsz venni :D

Szóval azért a hiedelemmel ellentétben nem abból van a kerítés :P

2009. dec. 8. 16:00
 10/12 Faxmalac ***** válasza:
A Csabai kolbász legenda az tuti, talán 1 kolbászt tudnék hozzá hasonlítani, a spar üzletekben kapható tóalmási tüzeskolbász nagyon hasonlít bár elég erős de én imádom csak bírja a bélés :D
2011. febr. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!