Csabai kolbász! Hol lehet őket utolérni?
Talán itt tudnak neked segíteni
Én nem tudom mit szeretnek az emberek a csabai kolbászon, itt Békéscsaba mellett ez olyan megszokott dolog , mint a mindennapi kenyér :P.Mondjuk tény, hogy boltban még nem vettem kolbászt sosem, szóval lehet az nem annyira finom :)
Békéscsabán tudsz venni a vásárcsarnokban is, ha errefelé jársz nagyobb mennyiséget olcsón, aztán hűvös helyen eláll.Én is hordtam föl barátomékhoz Miskolc környékére, és ott is el voltak ájulva tőle :D :D
"Csabai kolbász" és a "Gyulai májas" így lettek híresek, nem keverendő :).
/ "Csabai kolbász" és a "Gyulai májas" így lettek híresek, nem keverendő :). /
Nekem mindkét településről a kolbász jut az eszembe, (Csabai csípős, meg Gyulai kolbász), meg egy vicc, hogy: A kisfiú keservesen sír a hentesüzletben. Kérdezi az eladó, hogy mi a gond.
- Nem tudom, hogy azt mondta az anyukám, hogy Csaba hozz egy szál Gyulait, vagy Gyula, hozz egy szál Csabait.
- Hogy hívnak?
- Mihálynak.
jó ötletek, csak nem mostanában tudok elugrani Pestre, sem az ország túlsó felébe, mert Vas megyei vagyok :D
azt a klubot megpróbálom.
párom él-hal érte! gondoltam meglepem egy kis finomsággal.
Irigylem a csabaiakat. nyammmnyammmm
Igen, a gagyival én is egyet értek :)
Hidd, el itt nem olyan nagy szám :) olyan kb, mint Egerben a bor, minden második háznál tudsz venni :D
Szóval azért a hiedelemmel ellentétben nem abból van a kerítés :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!