Ti mit hoznátok ki ennyi pénzből?
tészta,sajt,tejföl--->sajtostészta
tej,tojás
Gríz? tejbegríz.
Krumpli.Abból is lehet sok mindent + ha megmarad akkor mondjuk a főtt krumplit összetöröd,tésztát állítasz össze belőle és kisütöd olajban---> burgonyafánk (ezt szintén tejföllel és sajttal)
Próbálj úgy gazdálkodni,hogy a maradékot is feltudd hasznosítani!
Meg a kenyér,vaj...ez alap:)
de nézz itt körül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__24..
és szerintem vizet igyatok.Én mindig azt iszok anyagitól függetlenül.Persze tisztított vizet:)
Köszi szépen csak tudod már elegem van az ilyen kajákból. Hónapok óta csak vajas-májkrémes kenyér. És így lesz még nagyon-nagyon sokáig. Ha elegünk van sokszor és nem bírjuk tovább rendelünk pizzát és sz..unk az egészbe. Am 21 vok én és a konyha ég és föld.
Köszi
:/
Vannak egyszerűbbek is (első vagyok)
Én is csak most tanulgatok főzni,de együtt lehet még élvezitek is:)
Próbáljatok meg valamit és tényleg nem jó ha csak kenyeret esztek meg a szokásosat...rá lehet unni és megutálni: S
Mondjuk tejbegríz,azt csinálhatjátok habosra is:) (felvert tojásfehérje és belekavarni) meg tényleg vannak finomak és könnyűek.
Vajas burgonya lecsóval.(Miután megfőtt a burgonya törd össze vajjal)
Pászka (Só,liszt ,víz, össze kell gyúrni és vékonyra kell nyújtani és egy olaj nélküli sima lapon kisütni.) Lehet hozzá lekvárt,sajtkrémet stb.-t enni.
Tócsni (Én petrezselymesen,fokhagymásan szeretem)
Palacsinta szegény módra.(Liszt,víz,cukor,olajban serpenyőben kisütni és valamivel megtölteni...Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!