Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mit hoznátok ki ennyi pénzből?

Ti mit hoznátok ki ennyi pénzből?

Figyelt kérdés
Párommal élek, mindketten dolgozunk. Tizedikéig van 7000ft-unk. Hogy mindennap nagyjából jól lakjunk mit főzzek vagy milyen kajákat vegyek?
2014. jan. 31. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

tészta,sajt,tejföl--->sajtostészta

tej,tojás

Gríz? tejbegríz.

Krumpli.Abból is lehet sok mindent + ha megmarad akkor mondjuk a főtt krumplit összetöröd,tésztát állítasz össze belőle és kisütöd olajban---> burgonyafánk (ezt szintén tejföllel és sajttal)

Próbálj úgy gazdálkodni,hogy a maradékot is feltudd hasznosítani!

Meg a kenyér,vaj...ez alap:)

de nézz itt körül:

[link]

[link]

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__24..

és szerintem vizet igyatok.Én mindig azt iszok anyagitól függetlenül.Persze tisztított vizet:)

2014. jan. 31. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Rakott krumpli, tarhonyás krumpli, paradicsomos húsgombóc? Sajnálom, hogy így álltok, de azért remélem, tudtam ötletet adni!
2014. jan. 31. 18:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen csak tudod már elegem van az ilyen kajákból. Hónapok óta csak vajas-májkrémes kenyér. És így lesz még nagyon-nagyon sokáig. Ha elegünk van sokszor és nem bírjuk tovább rendelünk pizzát és sz..unk az egészbe. Am 21 vok én és a konyha ég és föld.

Köszi

2014. jan. 31. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:

:/

Vannak egyszerűbbek is (első vagyok)

Én is csak most tanulgatok főzni,de együtt lehet még élvezitek is:)

Próbáljatok meg valamit és tényleg nem jó ha csak kenyeret esztek meg a szokásosat...rá lehet unni és megutálni: S

Mondjuk tejbegríz,azt csinálhatjátok habosra is:) (felvert tojásfehérje és belekavarni) meg tényleg vannak finomak és könnyűek.

2014. jan. 31. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Krumplis tészta, grízes tészta, lecsó-üvegesből, virslis tejfölös krumpli leves, káposztás tészta, paradicsomos káposzta sült virslivel, rántott párizsi rizzsel, májragu rizzsel, hagymás máj krumplival, krumplifőzelék fasírttal, tojásleves, zöldborsó leves, frankfurti leves, rakott tészta,pörkölt tésztával, spenótfőzelék főtt tojással
2014. jan. 31. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Zöldséges rizs. Finom és ennél olcsóbb ételt nehezen tudnék mondani... Ha nem lenne sok pénzem (mondjuk nincs is, de azért kevésbé vészes a helyzet, mint Nálatok), ezt enném. Zsír is lenne benne, aminek az ár/kalória aránya elég jó (még nálam is, aki most pálmazsírt használok). Csíráztatnék magot nyers zöldségnek, illetve ennék nyers káposztát, répát, almát... Akkor már csak a fehérje lehetne gond, de pár tojást úgyis ennék s a zöldségben is van valamennyi, rövid távon főleg nem lehetne gond...
2014. jan. 31. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Vajas burgonya lecsóval.(Miután megfőtt a burgonya törd össze vajjal)

Pászka (Só,liszt ,víz, össze kell gyúrni és vékonyra kell nyújtani és egy olaj nélküli sima lapon kisütni.) Lehet hozzá lekvárt,sajtkrémet stb.-t enni.

Tócsni (Én petrezselymesen,fokhagymásan szeretem)

Palacsinta szegény módra.(Liszt,víz,cukor,olajban serpenyőben kisütni és valamivel megtölteni...Stb.

2014. febr. 1. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az ötleteket majd meglátom mit csinálok meg , mi fér bele a keretbe.
2014. febr. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!