Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből jön ki a napi...

Mennyi pénzből jön ki a napi összes étkezésed?

Figyelt kérdés
Ekkora összegbe mi fér bele? Tudsz egészségesebb, változatos, bőséges ételeket enni minden nap vagy spórolnod kell a mennyiségen/minőségen?
2013. febr. 6. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem 1000-2000 ft.

Bevásárolok 2 napra főzök kb fizetek boltba kajára 3 ezer ft körül,meg még vacsora ami hideg így kb ennyire jön ki.

Változatosan eszek,többnyire egészségesen.

Mennyiség az nem téma,annyit eszek mint egy csibe:)

Spórolni hónap végén szoktam.

2013. febr. 6. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kell spórolni sose :) Csak kreatívnak kell lenni ;)
2013. febr. 6. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

1. zöldségek,

2. húsok (olcsóbban belsőségek).

Ezek valóban kijöhetnek 1000 forintból is, laktatók, egészségesek. Feltételezi hogy az ember meg meri enni a májat és a zsírt is, viszont ilyen fantasztikus evési képességekkel tűrhető áron valóban egészséges kajákat lehet készíteni. A bőséget, jóllakottságot ne a kenyér adja meg, hanem a zöldség!

2013. febr. 6. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
800-1000 Ft egy napra.
2013. febr. 7. 08:25
 5/10 anonim ***** válasza:
1000. ft. ha otthon főzök.
2013. jún. 1. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:

A napi ezer forint minimum kell az étkezésre. Ha belegondolsz, hogy érdemes tartani a reggeli ebéd vacsora dolgot, akkor máris csak 330 forint jut egy étkezésre.

Én sem engedhetek meg sok mindent, mindig próbálok pénztárca kímélő lenni, de soha nem tagadom meg magamtól az ételt (dagadt is vagyok mint az állat, a párom szerint). Szóval én nem jövök ki napi 1000 forintból. Ahhoz hogy egészségesen étkezz, én legalább a napi 2, de inkább 3 ezret lőném be. Persze én férfi vagyok, sokat eszem. Ha kislány lennék, és megennék két almát meg egy salátát egész nap, akkor az kevesebbe kerülne.

2013. szept. 29. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem kb. 500 Ft egy napi étkezésem , és igen, kell spórolnom, h kijöjjek
2013. szept. 30. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:
az a pénztárcától is függ. Van akinek több jut rá, van akinek kevesebb, de szerintem 1000ft. biztos kell 1 napra.
2013. okt. 7. 07:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Kb 2000 Forint reggeli/ebéd(itthon főtt étel)/vacsora + közti étkezésekhez 1-2 dolog (olajos magvak, extrudált kenyér, joghurt vagy valami nasi)
2013. okt. 9. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi vezetjük, mennyi megy el ételre egy hónapban, ez alapján olyan napi 1000/fő lehet az összeg, ha nem számoljuk az éttermeket (ami nincs gyakran, nem is vágyom rá). Itthon főzünk, de én nem eszem a tipikusan olcsó, laktató alapanyagokat, mint gabona, száraz hüvelyesek... Olaj helyett kókuszzsír, a cukrom méz és xillit, liszt "helyett" olajos magvak, igyekszem az olcsóbbakra építeni, de azért elég rendesen fogy a mandula és a kesudió is, mert bizonyos esetekben pótolhatatlanok. Hja, majdnem vega majdnem paleósként nem egyszerű :D

De a zöldségekre is sok megy el, főleg télen, azoknak a legrosszabb az ár/kalória aránya, de nem azért szeretjük őket :)

Megnézzük, mire adunk ki pénzt, igyekszünk nem pazarlóan bánni vele, mert lenne másutt is helye, de azért nem rontjuk az életminőségünket, a jó evés fontos.

Ja, nem vagyunk valami extrém nagyétűek, bár mit nevezünk annak. 2-3 ezer kalória per nap leírva normálisnak tűnik...

2013. okt. 9. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!