Reggeli készítése munkahelyre? A szedvicset már unja.
Párom leggtöbbször szendvicset visz a munkahelyére reggelire. Már panaszkodik, hogy unja és már rá se bír nézni. Na meg is értem... De akkor mit készítsek neki?
Ti mit szoktatok vinni?
Gondoltam most a tükörtojásra meg a rántottára is. Lehet, hogy holnap valami ilyen lesz.
süthetsz buktát, kakaós csigát, dióscsigát is, ha édesszájú
De lehet saláta kis dobozban, vagy joghurt..
Esteleg fasírozott, kenyérrel..
Nem tudom, hogy ki milliomos és ki nem engem csak egy valami zavar: vannak akik úgy válaszolnak hogy el sem olvasták előtte a hozzászólásokat. Gondolok itt arra aki ajánlotta a péksüteményeket. (persze előtte már megbeszéltük, hogy nem esik jól reggelire az édes, aztán meg majd csodálkozik ha lepontozzák. Félreértés ne essék, jelen esetben én nem fogom lepontozni, mivel én vagyok a kérdező!) De ha én valamilyen témához hozzászólok, akkor elolvasom, hogy mit írtak előttem.
De azért köszönöm a válaszokat!
Vannak köztük hasznosak is. Így már legalább még változatosabb reggelije lesz a páromnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!