Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha felvesznek egy munkahelyre...

Ha felvesznek egy munkahelyre 3 hónapos próbaidővel és mondjuk 2-3 nap múlva felmondok, akkor 45 napig rendben van a társadalombiztosításom?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok, magam fizetem a TB-met. Most talán felvennének egy helyre, de már most látom, hogy szar meló, ráadásul csak 6 órás, így nagyon keveset is fizet. Ezért azt gondoltam, hogy ne kelljen fizetnem a TB-t magam után, elfogadom az ajánlatot, majd pár nap múlva jelzem hogy kilépek. Megjátszható?
2011. okt. 18. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak aakor, ha legalább 45 napig dolgoztál.

Ha csak 2-3 napot dolgozol, akkor csak 2-3 napig lesz rendbe utána a TBd.

[link]

3. oldal közepe

2011. okt. 18. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Valóban.

Köszi szépen!

2011. okt. 18. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

a szar meló is meló, ha nem tetszik keress másikat, de addig ne mondj fel, míg nem találtál

amúgy meg elegem van abból, hogy az ilyen lusta disznók szinte azonnal kapnak munkát én meg hiába pedálozok, de nem jön össze hónapok óta

2011. okt. 18. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!