Táppénz alatt be lehet menni a munkahelyre, vagy ez a táppénz megszűnését jelenti?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 10:14
1/10 anonim válasza:
azért vagy táppénzen mert beteg vagy, elvileg, nem???
Ha én lennék a cégvezető és bejönne valaki táppénz alatt, akkor dolgozni is tudna, kirúgnám az tuti.
2/10 A kérdező kommentje:
én a jogi oldalára vagyok kíváncsi
2010. máj. 25. 10:38
3/10 anonim válasza:
Táppénz alatt nem mondhatnak fel.
Viszont ha én vezető lennék, és valaki táppénze alatt bent flangálna, azonnal bepanaszolnám az őt kiíró orvost az orvosi kamaránál. Aztán annak nyilván örülne az orvos is, meg az is, aki táppénzen van, mivel nyilván felülvizsgálnák a státuszát...
4/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gyakran, hogy beteg volt a gyerek, kiírtak, de amikor anyum ráért, be tudtam menni pár napot, így melóztam táppénz alatt. Tehát a kérdés jó, az eddigi válaszok, hát....
5/10 anonim válasza:
ha járóbeteg vagy bemehetsz..pl táppénzes papírt leadni...de flangálni nem, mivel a munkaterületre csak munkaidőd alatt léphetsz be elvileg...(pl hentesként gipszelt kézzel evidens, hogy nem mehetsz be dolgozni, de nyilván pénzre szükséged van, tehát le kell adni a táppénzes papírt havonta)
7/10 anonim válasza:
Attól függ, minek akarsz bemenni. Dolgozni, vagy a papírjaid leadni, vagy valami más miatt?
8/10 anonim válasza:
Ha táppénzen vagy akkor a papírjaidat is inkább küld be mással. Ha be tudod vinni a papírt akkor dolgozni is tudsz.
9/10 anonim válasza:
16:15 ez ugye, nem feltétlen igaz... lásd a henteses fentebbi példám
10/10 anonim válasza:
oké oké, törött kéznél oké, de ha egyéb betegséged van, influenza, megfázás, stb. akkor ne menj be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!