Reggeli készítése munkahelyre? A szedvicset már unja.
Párom leggtöbbször szendvicset visz a munkahelyére reggelire. Már panaszkodik, hogy unja és már rá se bír nézni. Na meg is értem... De akkor mit készítsek neki?
Ti mit szoktatok vinni?
Gondoltam most a tükörtojásra meg a rántottára is. Lehet, hogy holnap valami ilyen lesz.
2 kenyér közé nagyon sok mindent lehet tenni.
A felvágott mellett rántott dolgokat, szendvicskrémeket, rántottát, kőrözöttet......
-Szednvicsbe mindent tettem már. sonka szalámi, sajt, zöldségek (paprika, retek, paradicsom) de csináltam már neki tojás meg sajtkrém alapút is. Ezeket szoktuk váltogatni. Felvágottból meg sonkából is mindig más. Van hogy füstölt, van hogy fokhagymás...
-Ami még külön probléma hogy nem tud édeset reggelizni. Ebédre már mehet de reggelire nem nagyon. Bár ezzel én is így vagyok.
-Itt a szomszéd kisboltban szoktunk reggelente vásárolni és ott az étkezési csekket nem fogadják el. Úgyhogy, azt nagy bevásárláskor a hipermarketben költjük el.
-Ezt a tojásos kibélelt zsömlét épp a minap olvastam. Nagyon tetszik, de el is felejtkeztem róla, hogy ezt is ki akartam próbálni. :)
-Jó ötlet a hotdog is!
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!