Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tejjel hogy állsz?

Tejjel hogy állsz?

Figyelt kérdés
Szereted/nemszereted. Miértnem?
2009. nov. 29. 22:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Utálom,laktóz beteg vagyok.:(
2009. dec. 2. 00:19
 32/37 anonim ***** válasza:
54%

20 éves vagyok, mindig is ittam tejet és még most is iszok...naponta minimum 1 bögrével. (kakaót nem szeretem)

Tejtermékeket is megeszem, és soha nem volt semmi bajom tőlük..

És szerintem még azt se lehet rá mondani hogy drága:

Farmer tejet (UHT) szoktunk venni, hó elején 3 kartonnal. ez 36 liter tej (1 karton = 12 l - 220 Ft - de számoljunk csak 200-al) 36 X 200 Ft = 7200 Ft - havonta

az hogy jo e, nem tudom, mondom, eddig semmi bajom/bajunk nem volt tőle :D :D

2009. dec. 2. 11:47
 33/37 anonim válasza:
Én szeretem, szerintem nagyon finom:D
2009. dec. 2. 12:09
 34/37 anonim ***** válasza:

imádom, imádom, imádom, tejfüggő vagyok.

sajnos, a cukorbetegségem miatt naponta max. fél liter tejet ihatok, de azt is 2-3 részletben szétosztva, mert erősen emeli a vércukorszintet.

és minden egyéb italt imádok, ami tejjel készül: tejturmix, tejeskávé, kakaó, tejes tea.

2009. dec. 2. 14:14
 35/37 anonim ***** válasza:
utálom, hányingerem van a szagától. Kiskoromban egyszer megkívántam, mert meleg volt és mindenki hideg tejet ivott, de ahogy belekortyoltam, elmúlt, iszonyat rossz volt!
2009. dec. 2. 15:50
 36/37 anonim ***** válasza:

"süteményekbe szerintem mindenki dobozos tejet tesz."

...a feltétezések igazáról:

Még soha életemben nem tettem dobozos tejet sütibe sem, meg semmibe sem. Már ha az UHT-re gondolsz.Nem is vettem uht tejet még életemben két litert, nem is szeretnék.

Zacskósat veszek, meg dobozos zacskósat, de ami azt illeti, igazi bocitejjel még a palacsinta is jobb.Számomra sokkal gusztusosabb már a gondolat is.

Én rohamokban iszom a tejet. Egyszer rám jön, s napokig literszám, aztán 2-3 hónapig semmi. De két-három naponta veszünk egy litert, a főzés, sütés, kávé, gabonapehely miatt.

Legjobb a friss tehéntej. Ha normális a gazda, akkor semmilyen szaga nincs, és nem válik ki a tetején sem semmi.

2009. dec. 2. 17:50
 37/37 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem es mindennap fogyasztok!
2009. dec. 8. 03:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!